- 21,507
- 14,850
- 113
Dostlar herkese selam bol şanslar diliyorum herkese kardeşler akşamki derbiyi nerden izliyebilirim inat ve selcuksports çok kasıyor varmi bildiğiniz başka?
İnat kasıyorsa senin internetle alakalı bir problemden kaynaklı olabilir ben indirdiğim günden beri bir kere bile donma kasma olmadıDostlar herkese selam bol şanslar diliyorum herkese kardeşler akşamki derbiyi nerden izliyebilirim inat ve selcuksports çok kasıyor varmi bildiğiniz başka?
Reis bende inattv var nezaman izlesem geriden geliyor dönüyor ekran gidiyor vs nette iyi aslında anlamadım gittiİnat kasıyorsa senin internetle alakalı bir problemden kaynaklı olabilir ben indirdiğim günden beri bir kere bile donma kasma olmadı
Dost tıklıyorum açılmıyor bein sportlarhttps://vegoltv770.com/ 1 2 kez skntı yasarsın ama sonra sorunsuz ızlersın 20 snye gerıden..
Sana zahmet bulursan paylaşırsın dostNetspor çok iyi veriyor ama linki 1 haftadır bulamadım
Dost tıklıyorum açılmıyor bein sportlar
Öyle aynenBütün programlar da hep aynısını yaşıyorum donuyor kesinlikle internetten alakalı değil bu arada. Yayın gidip geliyor gol oluyor ses sonradan geliyor bir bakıyorsun ses önce geliyor gol diye bağırıyorlar ama ortada gol yok.
Link varmi ağacımTwitter da çok var ben hep ordan izliyorum Selçuk tam leş
iptvDostlar herkese selam bol şanslar diliyorum herkese kardeşler akşamki derbiyi nerden izliyebilirim inat ve selcuksports çok kasıyor varmi bildiğiniz başka?
Maç başlamadan yarım saat önce falan atıyorlar salarım unutmassamLink varmi ağacım