http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Derbiyi Nerden İzliyebilirim?

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,507
14,850
113
Dostlar herkese selam bol şanslar diliyorum herkese kardeşler akşamki derbiyi nerden izliyebilirim inat ve selcuksports çok kasıyor varmi bildiğiniz başka?

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,265
8,637
113
Dostlar herkese selam bol şanslar diliyorum herkese kardeşler akşamki derbiyi nerden izliyebilirim inat ve selcuksports çok kasıyor varmi bildiğiniz başka?
İnat kasıyorsa senin internetle alakalı bir problemden kaynaklı olabilir ben indirdiğim günden beri bir kere bile donma kasma olmadı

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,507
14,850
113
İnat kasıyorsa senin internetle alakalı bir problemden kaynaklı olabilir ben indirdiğim günden beri bir kere bile donma kasma olmadı
Reis bende inattv var nezaman izlesem geriden geliyor dönüyor ekran gidiyor vs nette iyi aslında anlamadım gitti

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,339
3,804
113
Bütün programlar da hep aynısını yaşıyorum donuyor kesinlikle internetten alakalı değil bu arada. Yayın gidip geliyor gol oluyor ses sonradan geliyor bir bakıyorsun ses önce geliyor gol diye bağırıyorlar ama ortada gol yok.

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,507
14,850
113
Bütün programlar da hep aynısını yaşıyorum donuyor kesinlikle internetten alakalı değil bu arada. Yayın gidip geliyor gol oluyor ses sonradan geliyor bir bakıyorsun ses önce geliyor gol diye bağırıyorlar ama ortada gol yok.
Öyle aynen

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,507
14,850
113
..

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,507
14,850
113
....

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,507
14,850
113
.....

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,327
18,135
113
Google a justin tv yaz 6 7 tane maç izleme yeri çıkıyor ben herangi birinden izliyorum

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,737
28,426
113
Twitter da çok var ben hep ordan izliyorum Selçuk tam leş