- 19,450
- 13,686
- 113
Cekin besmelenizi yatin beyler hersey allahtan ecelimiz depremle gelecekse uyanikta kalsak yine gideriz Rabbim beterinden sakinsin herkesi
Adamsın hayırlı geceler 🫡Cekin besmelenizi yatin beyler hersey allahtan ecelimiz depremle gelecekse uyanikta kalsak yine gideriz Rabbim beterinden sakinsin herkesi
Bil mukabele dost ✋ hayirli gecelerAdamsın hayırlı geceler 🫡
Yüce RABBİMDEN tek temennim günahkariz zaten çok tamam ama ölcez zaten imanla alsın canımızı başka hiç biseyin önemi yok dostCekin besmelenizi yatin beyler hersey allahtan ecelimiz depremle gelecekse uyanikta kalsak yine gideriz Rabbim beterinden sakinsin herkesi
Amin gardasim🙏 cik o piskolojiden dusunme bi hafta once senn gbiydim evladimi mi kendimi mi hanimimi dusneym diyordum sonra hersey rabbimden dedim iyi dusun iyi olsun hersey Rabbim beterinden korusun🙏Yüce RABBİMDEN tek temennim günahkariz zaten çok tamam ama ölcez zaten imanla alsın canımızı başka hiç biseyin önemi yok dost
bizim binada oturan birisi osurduğunda bile sallanıyor bina yat kirve bişey olmazBursadayim ulan arkadaş uyucam deli gibi uykum var havlamayan köpek saatlerdir susmuyor psikolojimi bozdu
Amin gardasim benim hayırlı geceler olsun🫡😊Amin gardasim🙏 cik o piskolojiden dusunme bi hafta once senn gbiydim evladimi mi kendimi mi hanimimi dusneym diyordum sonra hersey rabbimden dedim iyi dusun iyi olsun hersey Rabbim beterinden korusun🙏
Reis Balıkesir de 15-20 dk da bir oluyo zaten ufakta olsaBalikesirdeyim duymadım da deprem mi oldu
Ben zaten yıkılmışim hissetmiyorum artık reisReis Balıkesir de 15-20 dk da bir oluyo zaten ufakta olsa
Şöyle en kötü 20-30 koysan geri rezidans olursun kanka deme öyleBen zaten yıkılmışim hissetmiyorum artık reis
Yok be kanka maddiyi geçtim kişisel sorunlar bozuyor adamın ruhunu onlar geçsin yeter maddi talebim yok yeminleŞöyle en kötü 20-30 koysan geri rezidans olursun kanka deme öyle
Haklısın kanka rabbim ferahlık getirsin inşallahYok be kanka maddiyi geçtim kişisel sorunlar bozuyor adamın ruhunu onlar geçsin yeter maddi talebim yok yeminle
İnşallah kanka hayırlı gecelerHaklısın kanka rabbim ferahlık getirsin inşallah
Allah ESİRGESİN herkesigene deprem oldu
Gecmis olsun dostgene deprem oldu
Nerde oldugene deprem oldu