- 19,450
- 13,686
- 113
Ben izmirdeyim cok ufak salladi arkadaslar gecmis.olsun
Neresi ben karabaglardayim hissetmedim oturuyorum hattaİzmir hissedildii
Ilerizeka aç haberleri sosyal medyayı bak bakalım ne oluyor kimler hissetmiş, sen hissetmedin diye kimse hissetmedi mi sismograf misin sen aqKöprü altı vogofdısusorpfcofox
Arif efendi yagmur varmı sen onu söle bırak laga lugayıIlerizeka aç haberleri sosyal medyayı bak bakalım ne oluyor kimler hissetmiş, sen hissetmedin diye kimse hissetmedi mi sismograf misin sen aq
Bağcılar
En geç yarım saate kalmaz deprem olucakArif efendi yagmur varmı sen onu söle bırak laga lugayı
Lan bnde ordayım neredesinBağcılar
İsterse kıyamet kopsun çokta bişi fark etmezEn geç yarım saate kalmaz deprem olucak
Buca dost hissettimNeresi ben karabaglardayim hissetmedim oturuyorum hatta
Cok ufak salladi gardasm cogu kisi hissetmemistirbalıkesirden hissetmedim istanbuldan hissedilmiş inşallah bidaha olmaz
Kardes ne alaka balikesirde fay hattı var ve bilimsel olarak kirilmalar oluyor yani canlı toprak kayıyor herseyi dine vurmayin kurban olayım az bilim takip edin japonyada 8 den asagi deprem olmuyor ve sürekli oluyor ama ne hikmetse kimse ölmüyor tedbirini almislar deprem jeolojik bir olaydır dinle vs birseyle alakası yoktur ve yüz yillardir olan bir durumdur ölüm tabiki allahtan ama tedbir insandanBu balık kesire biri saglam beddua etmiş kimse nefesi kuvetli gavurun
Haklısın agabey bi japonya olamadık almanya bizi kıskanıyorKardes ne alaka balikesirde fay hattı var ve bilimsel olarak kirilmalar oluyor yani canlı toprak kayıyor herseyi dine vurmayin kurban olayım az bilim takip edin japonyada 8 den asagi deprem olmuyor ve sürekli oluyor ama ne hikmetse kimse ölmüyor tedbirini almislar deprem jeolojik bir olaydır dinle vs birseyle alakası yoktur ve yüz yillardir olan bir durumdur ölüm tabiki allahtan ama tedbir insandan
Başkan bu ülkedeki halktan ilim ve bilime inanmasını beklemek komik olur 6 Şubat depreminde ülkenin başındaki zat kaderdir deyip gecistirmisti İmam buysa cemaat ne yapsınKardes ne alaka balikesirde fay hattı var ve bilimsel olarak kirilmalar oluyor yani canlı toprak kayıyor herseyi dine vurmayin kurban olayım az bilim takip edin japonyada 8 den asagi deprem olmuyor ve sürekli oluyor ama ne hikmetse kimse ölmüyor tedbirini almislar deprem jeolojik bir olaydır dinle vs birseyle alakası yoktur ve yüz yillardir olan bir durumdur ölüm tabiki allahtan ama tedbir insandan
+1Kardes ne alaka balikesirde fay hattı var ve bilimsel olarak kirilmalar oluyor yani canlı toprak kayıyor herseyi dine vurmayin kurban olayım az bilim takip edin japonyada 8 den asagi deprem olmuyor ve sürekli oluyor ama ne hikmetse kimse ölmüyor tedbirini almislar deprem jeolojik bir olaydır dinle vs birseyle alakası yoktur ve yüz yillardir olan bir durumdur ölüm tabiki allahtan ama tedbir insandan