Yerimizde oldugun için burdasın şuan dimi 😂hacı 4.5 şiddetinde dpremde bile buraya gelip boş boş kafa açıyonuz nasıl bi kafa yapınız var valla sizin yerinizde olmak istemezdim
Yerimizde oldugun için burdasın şuan dimi 😂hacı 4.5 şiddetinde dpremde bile buraya gelip boş boş kafa açıyonuz nasıl bi kafa yapınız var valla sizin yerinizde olmak istemezdim
valla uplanmış konu ana sayfada önüme çıktı depremden haberim yok baktım 4.5 olmuş biri siyaset yapıyo biri geçmiş olsun yazıyo biri başka şey yazıyor yazık cidden ne hale geldikYerimizde oldugun için burdasın şuan dimi 😂![]()
Her telden var işte ne güzel yurdum insanı 😂valla uplanmış konu ana sayfada önüme çıktı depremden haberim yok baktım 4.5 olmuş biri siyaset yapıyo biri geçmiş olsun yazıyo biri başka şey yazıyor yazık cidden ne hale geldik
Spiker e laf etme gökhan abey senide transfer e yaza bilir yarınki açacagı yeni konuda 😂Sen ne anlatiyon la banami diyon siyasetmi yapiyoruz burda git bi tedavi ol sen şizofreni baslamis sende
Sonunda reis adam paso siyaset FB düşmanlığı yapıp sinir uçlarımizla oynuyor.
İzmir'de ssallaniyor kanka merak etmeBursa fena sallanıyor arkadaşlar
13. Kat aga 😟İzmir'de ssallaniyor kanka merak etme
Vallaha allah razı olsun shellac başkanım su sizofreni gönderdin tatile
İzmir saat başı sallanıyo zaten Balıkesir dalgasınaBursadayim ulan arkadaş uyucam deli gibi uykum var havlamayan köpek saatlerdir susmuyor psikolojimi bozdu
Ağa manyak olduk iyice beya ne bilim sürekli zaten sallanıyormusuz gibi sonumuz hayrolsun ne diyimİzmir saat başı sallanıyo zaten Balıkesir dalgasına