http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Deprem

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,231
1,474
113
Ben depremzede olarak söylüyorum bir daha kimse görmesin arkadaşlar evden asla çıkartmadı bizi hep salladı ve bitene kadar çocuklara sarılıp dua ettik

Volki1942

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,609
287
83
Bir ürperti geldi içime olduğunda kıpırdayamadım bile. Çok fazla sallanıyor son zamanlarda balıkesir Marmara gemlik yavaş yavaş mı kırılıyor yoksa büyük bir patlama olacak mı korkutuyor insanı

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,000
1,310
113
Gördüm az önce kanka tebrikler sigaram murattı 😂🤣🤣
ama neden kuralların adminlerden izin alıp açılması gerektiğini anladım bir arkadas 2 dkda bir yazıyor diyorum ben sözümü tuttum iki arkadasa gönderdim yok yinede yazıyor :D

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,101
5,476
113
ama neden kuralların adminlerden izin alıp açılması gerektiğini anladım bir arkadas 2 dkda bir yazıyor diyorum ben sözümü tuttum iki arkadasa gönderdim yok yinede yazıyor :D
Yazarlar kanka yazarlar hep isterler ama sen bigun yaz cevap vermezler ona göre hareket et 😉😉

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,390
2,444
113
Yine Balıkesir Sındırgıda olmuş 4.7 geçmiş olsun

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
613
289
63
Geçmiş Olsun 6 Şubat Yaşamadan Öncede Ard arda Deprem olmuştu olmasi iyi enerji atıyor diyorduk meğer kıyametin fragmaniymis yapacak bişey yok Allah Beterinden Saklasın