- 1,079
- 321
- 83
AminAllah sonumuzu hayır etsin
AminAllah sonumuzu hayır etsin
sabah sabah bende bir sansla uyandım hiç sormaYok be olum ya adam 600k vurdu takılıyor o yapmıştır deprem zannettiniz 🤣🤣🤣
Gördüm az önce kanka tebrikler sigaram murattı 😂🤣🤣sabah sabah bende bir sansla uyandım hiç sorma![]()
![]()
konuda silindiGördüm az önce kanka tebrikler sigaram murattı 😂🤣🤣
ama neden kuralların adminlerden izin alıp açılması gerektiğini anladım bir arkadas 2 dkda bir yazıyor diyorum ben sözümü tuttum iki arkadasa gönderdim yok yinede yazıyorGördüm az önce kanka tebrikler sigaram murattı 😂🤣🤣
Yazarlar kanka yazarlar hep isterler ama sen bigun yaz cevap vermezler ona göre hareket et 😉😉ama neden kuralların adminlerden izin alıp açılması gerektiğini anladım bir arkadas 2 dkda bir yazıyor diyorum ben sözümü tuttum iki arkadasa gönderdim yok yinede yazıyor![]()
sorun yok hocam yasıyarak onlarıda göreceğizYazarlar kanka yazarlar hep isterler ama sen bigun yaz cevap vermezler ona göre hareket et 😉😉
Geçmiş olsunizmir sallandı hisseden varmı
sagol reis 13. katta oturuyorum anlık bi gittim geldim bayraklıdaGeçmiş olsun
Sinyal veriyor yavaş yavaş gidecek oralarYine Balıkesir Sındırgıda olmuş 4.7 geçmiş olsun
Allah korusun inşallah bir şey olmazwSinyal veriyor yavaş yavaş gidecek oralar
Görünen köy kılavuz istemez doğayla yer altı ile ilgili bir durum kötü günler bizi beklerAllah korusun inşallah bir şey olmazw
Doğru dost inşallah bizim beceriksiz yöneticilerde bunu görürde önlem alırGörünen köy kılavuz istemez doğayla yer altı ile ilgili bir durum kötü günler bizi bekler