- 6,008
- 1,565
- 113
simav aynenDeprem Kütahya da olmuş knk 5.5 büyüklüğünde
simav aynenDeprem Kütahya da olmuş knk 5.5 büyüklüğünde
Kumar kafası var sende reis hisler ölmüş 9.00 şiddetini anca hissedersin 🤣Eskişehirdeyim yakın çevrem hissetmiş
ama ben hissetmedim garip bi şekilde
Geçmiş olsun
Her gun kaybedince sallanti tabiKumar kafası var sende reis hisler ölmüş 9.00 şiddetini anca hissedersin 🤣
Kafz fayi son depremlerle creep özeliği kazandı denen çalışmalar varEvrim şu depreme bi çare bulamadı
Lanet olsun bu oe evrime
gelişmemiş ülkeler dışında depremde ölüm oranları çok çok azEvrim şu depreme bi çare bulamadı
Lanet olsun bu oe evrime
valla öylw zaten her kayıpta 6derece sallantı yaşıyoz içimizdeki deprem, alıştırdı bizi gerçektekiler rutin geliyprKumar kafası var sende reis hisler ölmüş 9.00 şiddetini anca hissedersin 🤣
O öyle değil kendi oturacağı evini ucuza getirmek için Demir çimento betonundan çalan ev sahipleri ve mütayitlerin olmadığı ülkeler hatta çürük raporu verilen binada 1 tane dallamanin yıkımı kabul etmediği ülkelerdenizgelişmemiş ülkeler dışında depremde ölüm oranları çok çok az
gelişmemiş ülkeyiz işte kısacaO öyle değil kendi oturacağı evini ucuza getirmek için Demir çimento betonundan çalan ev sahipleri ve mütayitlerin olmadığı ülkeler hatta çürük raporu verilen binada 1 tane dallamanin yıkımı kabul etmediği ülkelerdeniz
Yok öyle değil insanlığını yitirmeye koşar adım giden topluma dönüşüyoruz bu sebeple hiçbir Adalet hiçbir plan hiçbir gelişmişlik bizi kurtarmaz yapacağımızı yine yaparız yanigelişmemiş ülkeyiz işte kısaca![]()