Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet DEPREM....

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,161
13,020
113
forum yine timarhane olmus. adam gaybi sadece allah bilir diyo ama tarih zaman mekan vererek deprem konusu açmış bunu deyince de önlem alın diye yazdim diyor. bunca deprem görmüş kayip yasamis insanlar sen burada yazinca deprem cantasi almaya gitti bilader sagol ya. deprem icin yapabileceğin şeylerkisitli sen önlemini al gerisi nasip. hayat böyle tamamen zaten senin elinde olsa zaten biseyler herkes 100e kadar yaşar.

b12

Web Developer
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
258
89
28
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bi' çanta yapmak şart.

Yalnizhippi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
129
38
28
geçmiş şu an ve gelecek aynı çizgidedir.
doğduk,yaşadık,öldük,herşey bitti şu an yansımadan ibaret.

Hak şerleri hayreyler
Zannetme ki gayreyler
Ârif ânı seyreyler
Mevlâ görelim n’eyler
N’eylerse güzel eyler.

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,108
459
83
Sen hiç harp gemileri gördün mü.
Herşeyi geçtim diyorsun ya yerin altına birşey gönderecek teknoloji yok en basidi yıllardır kullanılan gemilerdeki sonarlar var. 😂 Harp gemilerini bir araştır bakalım neler yapabiliyormus bı gör böyle teknoloji varmiymis yokmuymus. Basit sadece şu doğalgaz arama maden arama gemilerine bı bak bakalım ne teknolojileri varmış yerin kaç kilometre altına ne sinyaller gönderiyorlar.
Yahu kardeşim bak halen bilmediğin şey için konuşuyorsun. Sonar dalgalarından bahsediyorsun bak ciddiyim dışarıda filan bahsetme böyle şeylerden 100 yıllık oyunlarını bozarsın adamların aman Allah sonra peşine düşerler :D Dostum sonar dalgaları, yer altı maden aramalarında dahi kullanılıyor. Bir ses dalgası gönderirler öncelikle o ses dalgası bir kayaya bile çarpsa gösterir böylelikle ilerlerken önlerinde altlarında ne var görürler. Aynı teknoloji denizaltılar'da da kullanılır. Ama kısa ses dalgalarıdır bunlar belirli menzilleri var.

Emretetikk

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
70
28
18
Merhaba arkadaşlar.
İç karartıcı ve temkinli olmanız gereken bir kaç bilgi vericem yabancı kaynaklar ve kendi öngörü araştırmalarımla özellikle bu ay içerisinde Mart ayı içerisinde İzmir ,Muğla , Manisa gibi ege kıyı şehirlerinde yaşıyan arkadaşlar deprem için hazirliklarinizi kesinlikle oluşturun. Bu ay içerisinde minimum 6 şiddetinde çok çok yüksek ihtimalle deprem veya depremler olucak bakın minimum 6 diyorum bu 7 bile olabilir. Samtorino yanar dağıyla oynuyorlar harp silahlarıyla bu söylediğim size uydurma ve kulağa komik gelebilir varsın gelsin ama siz yinede gulsenizde deprem olmasa bile deprem hazırlığı izi yapın muhakkak her odanızın bir kosesinde deprem çantası hazırlayın.

Diğer uyaracagim ve en önemlisi Bingöl, Tunceli fay hattı son noktaya geldi Kasım ayına dikkat edin 2025 sonuna doğru en geç orası kırılacak ve çok büyük bir felaket olucak Maraş depremlerin geçebilir ve gözle görülür bir şekilde Arap yarım adasinin ayrıldığını gösterecek bize o denli büyük bir deprem olucak bakın temmuz - Aralık aylari icerisnde yüzde 99 bu fay kırılacak ve o büyük depremi oluşturacak özellikle büyük tahminler Kasım ayı içerisinde diyor.

Ben Allah değilim tövbe haşa inancim da var herşeyi rabbim bilir ama bazı araştırmalar tahmin yürütmeyi gösterir. Herşeyi Allah bilir siz yinede gülüp gecsenizde alay etsenizde deprem olmayacak olsa bile hazirliginizi yapın evin her odasına 1 deprem çantası koyun. Bakın ben Malatya'da yaşıyorum o büyük depremleri iliklerime kadar yaşadım. Bu korku bu acı hiç bir şeye benzemez sizlere ebedi kalıcı hasarlar tranvalar bırakır. Deprem şakaya gelmez tedbirli olun bir adet deprem cantas 1-2 bin lira 4 tane yapsanız varsın 10 bin liranix gitsin ölümün önüne kimse geçemez ama olaki göçük altinda kalmanız durumunda sizi hayatta tutacak çok büyük bir şey deprem çantası.

Bu söylediklerimi lütfen dikkate alın ve bunuds alay konusu yapmayın.
Lan kamill sismologlar jeofizik uzmanları bile hangi ay içinde deprem olucak diye tahmin edemiyorlar 😡😡 sana noluyor müneccim y**ramı yedin ? insanlara bos yere korku yaymayı bırakın ruh hastası 😡

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,108
7,585
113
Bilen bilir 2023 yılında depremden bir kaç ay önce Türkiye geneli tatbikat yapıldı telefona sms filan gelmişti. O zaman ben dahil çoğu kişi dalga geçmiştik. Kısa süre sonra asrın depremi oldu Hatay'da enkazdan kurtuldum. Dalga geçilecek konular değil.

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Oran kaç, min max kaç oynatıyor?????

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,849
510
113
Arkadaşın dediği sehirleri bilmem uzmanlar süre veremiyor ama İstanbul fay hattı var ama 25 sene sonra olur ama yakın zaman İstanbul Marmara depremi olacakmis Allah yardım etsin herkese

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,304
1,840
113
Hepiniz haklısınız arkadaşlar size tek tek cevap yazıp kendimi sinirlendirmek istemiyorum. Umarım benim ne demek istediğimi anlayan birilerine faydamız olursa ne mutlu bana.

Burada klavye deliği kanlilari ile uğraşıp sinirlenecegime he der gecerim

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,000
177,027
113
Saygınızı bilin Beyler
Kalp kırmayın LÜTFEN.

ardauzn99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
153
144
43
Boşver şimdi depremi 1k var çevrimsiz spin veren yer var mı

redcardoff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
392
236
43
Saygınızı bilin Beyler
Kalp kırmayın LÜTFEN.
dostum burada maraşta antepte hatayda adıyamanda yakını kaybetmiş insanlar var salağın birinin bilimsel olmayan öngörüsünü dinlemek zorunda değiller. adam anadilini yazamıyor kapat gitsin başlığı yarın bir diğeri bence yer çekimi yok gök itimi var diye başlık açar

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Haarp diye bisey yok be brocum bunlar uydurma seyler