Merhaba arkadaşlar.
İç karartıcı ve temkinli olmanız gereken bir kaç bilgi vericem yabancı kaynaklar ve kendi öngörü araştırmalarımla özellikle bu ay içerisinde Mart ayı içerisinde İzmir ,Muğla , Manisa gibi ege kıyı şehirlerinde yaşıyan arkadaşlar deprem için hazirliklarinizi kesinlikle oluşturun. Bu ay içerisinde minimum 6 şiddetinde çok çok yüksek ihtimalle deprem veya depremler olucak bakın minimum 6 diyorum bu 7 bile olabilir. Samtorino yanar dağıyla oynuyorlar harp silahlarıyla bu söylediğim size uydurma ve kulağa komik gelebilir varsın gelsin ama siz yinede gulsenizde deprem olmasa bile deprem hazırlığı izi yapın muhakkak her odanızın bir kosesinde deprem çantası hazırlayın.
Diğer uyaracagim ve en önemlisi Bingöl, Tunceli fay hattı son noktaya geldi Kasım ayına dikkat edin 2025 sonuna doğru en geç orası kırılacak ve çok büyük bir felaket olucak Maraş depremlerin geçebilir ve gözle görülür bir şekilde Arap yarım adasinin ayrıldığını gösterecek bize o denli büyük bir deprem olucak bakın temmuz - Aralık aylari icerisnde yüzde 99 bu fay kırılacak ve o büyük depremi oluşturacak özellikle büyük tahminler Kasım ayı içerisinde diyor.
Ben Allah değilim tövbe haşa inancim da var herşeyi rabbim bilir ama bazı araştırmalar tahmin yürütmeyi gösterir. Herşeyi Allah bilir siz yinede gülüp gecsenizde alay etsenizde deprem olmayacak olsa bile hazirliginizi yapın evin her odasına 1 deprem çantası koyun. Bakın ben Malatya'da yaşıyorum o büyük depremleri iliklerime kadar yaşadım. Bu korku bu acı hiç bir şeye benzemez sizlere ebedi kalıcı hasarlar tranvalar bırakır. Deprem şakaya gelmez tedbirli olun bir adet deprem cantas 1-2 bin lira 4 tane yapsanız varsın 10 bin liranix gitsin ölümün önüne kimse geçemez ama olaki göçük altinda kalmanız durumunda sizi hayatta tutacak çok büyük bir şey deprem çantası.
Bu söylediklerimi lütfen dikkate alın ve bunuds alay konusu yapmayın.