- 6,553
- 2,031
- 113
Yazıp gitmiş 😂😂Zili çalıp kaçan çocuklar gibisin dost![]()
Tembihiniz için çok teşekkür ediyorum , tespitiniz dogru biraz daha canlanmalıyımDost nassın nasıl gidiyor performans düşüklüğü sezdim sende bu ara biraz canlanmalısın.
Rolling bakiyeniz aktarılmıştır bol şanslar keyifli vakitler diliyorum
Son işlem etkinlik bonusu görünmektedir , bu sebeple aktarım sağlanamamıştır378784397
Bol şans talibim dost role
Son yat tutarınız 50 tldir , min 100 tl ve üzeri tutarı aktarım saglayabiliyoruz geçen gunde konusmustuk sanıyorum
Bol şanslar
İnisiyatif tanısan bi defa olmaz mıSon yat tutarınız 50 tldir , min 100 tl ve üzeri tutarı aktarım saglayabiliyoruz geçen gunde konusmustuk sanıyorum
Elimde olan bir durum olsa elbette yardımcı olmak isterdim ancak bu konuda benim yetkim bulunmuyor ben sadece iletmekle mükellef olan taraftayımİnisiyatif tanısan bi defa olmaz mı
Olmadı bee murat başkan 😔😔😔Elimde olan bir durum olsa elbette yardımcı olmak isterdim ancak bu konuda benim yetkim bulunmuyor ben sadece iletmekle mükellef olan taraftayım![]()
Aktif etkinlikler oldugunda acılıyor sadece , sezon başlangıcından itibaren tamamen aktif olabilir kesin bir bilgi mevcut degildirTelegram ne zaman açılır @Dengebet Destek
Rolling bakiyeniz aktarılmıştır bol şanslar keyifli vakitler diliyoruzDelisin61
@Dengebet Destek roll çıkarmı
Nasıl kullanıyoruzRolling bakiyeniz aktarılmıştır bol şanslar keyifli vakitler diliyoruz
Teşekkürler buarada. Siteye girmiyor amaRolling bakiyeniz aktarılmıştır bol şanslar keyifli vakitler diliyoruz