- 3,975
- 923
- 113
Yanlışlık olduğunu düşünüyorumSon işleminiz etkinlik bonusudur maalesef , bu sebeple aktarım saglanamamaktadır
Yanlışlık olduğunu düşünüyorumSon işleminiz etkinlik bonusudur maalesef , bu sebeple aktarım saglanamamaktadır
Bir üst kısımda sizler için yanıtladım
Yanlışlık olduğunu düşünüyorumBir üst kısımda sizler için yanıtladım
|
Rolling bakiyeniz aktarılmıştır bol şanslar diliyorum
Son işleminiz etkinlik bonusu oldugu için aktarım saglanamamıştır2066027403
Roll talep ediyorum
428109309Son işleminiz etkinlik bonusudur maalesef , bu sebeple aktarım saglanamamaktadır
Benim son işlem yatırım ekler msnzSon işleminiz etkinlik bonusu oldugu için aktarım saglanamamıştır
Şuan son işlem yatırım şuan eklenmeyecek miSon işleminiz 50 tl yatırımdır , ondan oncesindeki işleminizde roll aldıgınız için yardımcı olamadım sizlere
Tutar min 100 tl olmalıdır bu sebeple aktarım saglanamamıştırŞuan son işlem yatırım şuan eklenmeyecek mi
Böyle bir şart yoktu. Son işlem yatırıma bakıyordunuzTutar min 100 tl olmalıdır bu sebeple aktarım saglanamamıştır
Dost ağır zam yapmışsınız hani fakirin dostu DengebettiSon işleminiz 50 tl yatırımdır , ondan oncesindeki işleminizde roll aldıgınız için yardımcı olamadım sizlere
Tarafıma aktarılan bilgi bu şekildedir , min 100 tl ve üzeri işlemlere yardımcı olunabilecegi iletilmiştirBöyle bir şart yoktu. Son işlem yatırıma bakıyordunuz
Son işlem 50 yatırım olana ekleme yapıyordu şimdi 100 diyor @Dengebet DestekDost ağır zam yapmışsınız hani fakirin dostu Dengebetti
İnce mizahınız için teşekkür ediyorumDost ağır zam yapmışsınız hani fakirin dostu Dengebetti