- 4,618
- 1,639
- 113
Bu son çıkan af kapsamına dahil olup hükmün dosya kapamada olabilir.
Daha öncede aynı yerde çalıştik vukatsiz sikintisiz problemsiz neden degistiriyorlarki 10 gün kalmış zaten dostbaşka bir yere görevli gönderecekler seni, stres yapma sakin ol.
benim çalıştıgım kurumda dosyaları bende olan 4 tane ds var, bazen yazı geliyor başka kurumlara görevli gönderiyoruz.
İns bı kurtulalım su işlerden tayland gidicez engel oluyorlar dostBu son çıkan af kapsamına dahil olup hükmün dosya kapamada olabilir.
Anladım dost bende başka 8-9 dosya daha vardı aracdaErkenden kapatabilir kamu calismai ayrı kardeşim.
eğer seninle alakalı bir durum yoksa, tamamen kurumun insiyatifinde olan birşeydir.Daha öncede aynı yerde çalıştik vukatsiz sikintisiz problemsiz neden degistiriyorlarki 10 gün kalmış zaten dost
Para. Veriyorlar mı sanaMrblar arkadaşlar birşeyi sormak istiyorum kafam basmadı da belki burada bu durumu anliyabilicek biri vardır
Şimdi cezamdan dolayı denetimden faydalandık 4.5 aydır çalışma artı imza seminer bu şekil devam ediyordu bugün denetimden gelen 2 tane görevli çalıştığım yerde ki imza dosyamı istediler hatta bugünkü imzamida attırıp dosyayı aldılar sorduğumda yarın öğlen 1 gibi dosya sorumluna ugrarsin dediler çalışma 10 gün kalmıştı
İmza ihlal yok
Çalışma ihlal yok
Seminer ihlal yok
Şimdi bu dosya alma nedemekdir dosya sorumluna ugrarsin neden dedi
Lütfen bu işten anliyan bilen başına gelen adamlar cevaplarsa sevinirm
üstüne almasınlarda oda iyidirPara. Veriyorlar mı sana
Yok bea ne parasıPara. Veriyorlar mı sana
Yani bu iyi mi kotumu dosteğer seninle alakalı bir durum yoksa, tamamen kurumun insiyatifinde olan birşeydir.
Cüzi bi ücret falan belki verirler diye düşündüm 😂üstüne almasınlarda oda iyidir![]()
Özel değilse ne cezasıydı buMrblar arkadaşlar birşeyi sormak istiyorum kafam basmadı da belki burada bu durumu anliyabilicek biri vardır
Şimdi cezamdan dolayı denetimden faydalandık 4.5 aydır çalışma artı imza seminer bu şekil devam ediyordu bugün denetimden gelen 2 tane görevli çalıştığım yerde ki imza dosyamı istediler hatta bugünkü imzamida attırıp dosyayı aldılar sorduğumda yarın öğlen 1 gibi dosya sorumluna ugrarsin dediler çalışma 10 gün kalmıştı
İmza ihlal yok
Çalışma ihlal yok
Seminer ihlal yok
Şimdi bu dosya alma nedemekdir dosya sorumluna ugrarsin neden dedi
Lütfen bu işten anliyan bilen başına gelen adamlar cevaplarsa sevinirm
YaralamaÖzel değilse ne cezasıydı bu
Denetimli serbestlik nasıl veriyorlar amkYaralama
Çok yemedik 2 yıl ceza almıştım ama 2019 dosyası bu pandemi araya girdi ta buzamana kadar kaldi@Novasky kaç yıl ceza yedin ki
sanırım yeni bir denetim dosyan çıkacak, yeni ay itibariyle o yüzden kurum değişikliğine gidiliyor olabilir ,Yani bu iyi mi kotumu dost
Denetime ilk defa çıkmıyorum ki 7-8 denetimim benim problemsiz tek bi uyarı almadan hepsini bitirdik bı bu kaldı isteDenetimli serbestlik nasıl veriyorlar amk
Kaç saat çalışıyorsun peki ordaÇok yemedik 2 yıl ceza almıştım ama 2019 dosyası bu pandemi araya girdi ta buzamana kadar kaldi