Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet - Denetim -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Denetime ilk defa çıkmıyorum ki 7-8 denetimim benim problemsiz tek bi uyarı almadan hepsini bitirdik bı bu kaldı iste
Demek istediğim yaralama suçundan normalde hapiste kalman gerek miyor mu. Nasıl salıyorlar

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
sanırım yeni bir denetim dosyan çıkacak, yeni ay itibariyle o yüzden kurum değişikliğine gidiliyor olabilir ,
örnek : küçük bir ilçede 50-100 bin nüfuslu tanınan sevilen bir insansındır çalıştıgın kurumda bunu biliyordur sadece imzaya gidiyorsundur, denetimden gelen yetkililer bunu ara ara gelir kontrol eder, bu sebeple kurum değişikliğine gidiliyor olabilir.
bu sadece bir örnektir. bunun gibi bir sürü türevi olabilir.
Çalıştığımız yere gelip kontrole 3 kere gelip 3 dede çalışıyor deyip imzamızı attı gittiler belki daha önceleri de aynı yerdeyiz diyemi uyuz oldular ama kendiler onay verdiler oraya

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,247
5,446
113
Çalıştığımız yere gelip kontrole 3 kere gelip 3 dede çalışıyor deyip imzamızı attı gittiler belki daha önceleri de aynı yerdeyiz diyemi uyuz oldular ama kendiler onay verdiler oraya
sen kaç aydır denetimlidesin dostum ? kaçırdım orayı

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Sabıkayla nasıl gidecen
Kolombiya Venezuela şili buralar sabıka istemiyor artı Türkiye'de sabikasiz adamda pek kalmadı 🤣 şükür yüz kızartıcı bir durumumuz yokda keşke olmasaydı öğün öyle olması gerekiyordu öyle oldu

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Yani arkadaşların demesinden ya yerimiz degisicek yada çalışma Faslı biticek doğru anladık heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...