- 6,544
- 2,030
- 113
Demek istediğim yaralama suçundan normalde hapiste kalman gerek miyor mu. Nasıl salıyorlarDenetime ilk defa çıkmıyorum ki 7-8 denetimim benim problemsiz tek bi uyarı almadan hepsini bitirdik bı bu kaldı iste
Demek istediğim yaralama suçundan normalde hapiste kalman gerek miyor mu. Nasıl salıyorlarDenetime ilk defa çıkmıyorum ki 7-8 denetimim benim problemsiz tek bi uyarı almadan hepsini bitirdik bı bu kaldı iste
08:12 veya 13:17'dir.Kaç saat çalışıyorsun peki orda
Çalıştığımız yere gelip kontrole 3 kere gelip 3 dede çalışıyor deyip imzamızı attı gittiler belki daha önceleri de aynı yerdeyiz diyemi uyuz oldular ama kendiler onay verdiler orayasanırım yeni bir denetim dosyan çıkacak, yeni ay itibariyle o yüzden kurum değişikliğine gidiliyor olabilir ,
örnek : küçük bir ilçede 50-100 bin nüfuslu tanınan sevilen bir insansındır çalıştıgın kurumda bunu biliyordur sadece imzaya gidiyorsundur, denetimden gelen yetkililer bunu ara ara gelir kontrol eder, bu sebeple kurum değişikliğine gidiliyor olabilir.
bu sadece bir örnektir. bunun gibi bir sürü türevi olabilir.
Kaldık yaa dost hepsinimi kalalımDemek istediğim yaralama suçundan normalde hapiste kalman gerek miyor mu. Nasıl salıyorlar
13.00 17.0008:12 veya 13:17'dir.
sen kaç aydır denetimlidesin dostum ? kaçırdım orayıÇalıştığımız yere gelip kontrole 3 kere gelip 3 dede çalışıyor deyip imzamızı attı gittiler belki daha önceleri de aynı yerdeyiz diyemi uyuz oldular ama kendiler onay verdiler oraya
Vay bee. Ne kadar kaldım veya ne kadar süreden sonra denetimli serbest kalıyorsunKaldık yaa dost hepsinimi kalalım![]()
Geçmiş olsun umarım biter kurtulursun. Zor biliyorum ama sakin kalmaya çalış artık bundan sonraYaralama
Dost bukadar soruyo dosya sorumlumuz sormadı benim bu dosya 2019Vay bee. Ne kadar kaldım veya ne kadar süreden sonra denetimli serbest kalıyorsun
Son dosya ondan sonra defolup gidicem bu ülkedenGeçmiş olsun umarım biter kurtulursun. Zor biliyorum ama sakin kalmaya çalış artık bundan sonra
Adam yaralicak herhalde dost bilgi sahibi olmaya çalışıyor dostumuz🤣Dost bukadar soruyo dosya sorumlumuz sormadı benim bu dosya 2019
Bilmek lazım la . AçıklasanDost bukadar soruyo dosya sorumlumuz sormadı benim bu dosya 2019
Bence aklından bile gecirmesin çünkü çoğu ceza degislige gitti kimsenin başına gelmesin bu durumlar sıkıntılı işlerAdam yaralicak herhalde dost bilgi sahibi olmaya çalışıyor dostumuz🤣
Sabıkayla nasıl gidecenSon dosya ondan sonra defolup gidicem bu ülkeden
Ağırlaştı mı cezalarBence aklından bile gecirmesin çünkü çoğu ceza degislige gitti kimsenin başına gelmesin bu durumlar sıkıntılı işler
Kolombiya Venezuela şili buralar sabıka istemiyor artı Türkiye'de sabikasiz adamda pek kalmadı 🤣 şükür yüz kızartıcı bir durumumuz yokda keşke olmasaydı öğün öyle olması gerekiyordu öyle olduSabıkayla nasıl gidecen
Sağolasın topragimHadi geçmiş olsun bitmiş çalışma zorunluluğun
Çalışma bitmez la. Yer değişir muhtemelenYani arkadaşların demesinden ya yerimiz degisicek yada çalışma Faslı biticek doğru anladık heralde
10 gün için yer değişikliği yapılacağını pek zannetmiyorum da bakalımÇalışma bitmez la. Yer değişir muhtemelen