- 1,295
- 544
- 113
Adamların yenilmezlık serısıne baktınmı?Gerçekten İtalya nasıl bu kadar favori biz cok iyiyiz 1.25 oranı var İtalya nın ama yeneriz diyorum İtalya yı temennim o yönde
Adamların yenilmezlık serısıne baktınmı?Gerçekten İtalya nasıl bu kadar favori biz cok iyiyiz 1.25 oranı var İtalya nın ama yeneriz diyorum İtalya yı temennim o yönde
karıların demek istedin herhaldeAdamların yenilmezlık serısıne baktınmı?
Bence de ama zor maç yine deülke olarak çok iyi ve moralli durumdayız, ispanyaya süpriz yaparsak kimse şaşırmasın
Şu forum bi 10 yıl daha ayakta kalsın mesajlar dursun gelip altına yorum yapıcam 🤣🤣Görende simit çay 1000 oldu sanacak
1000 tl adam tek tuşta hiç ediyor sen neyin peşindesinBugün 1000 TL gibi bir rakamı gözümden çıkardım basicam.
Bana bugün
1_2 adet voleybol maçı
2_3 adet basketbol maçı
2_3 adet futbol maçı lazım kazanç olursa konudakilere toplam 10 bin TL dagiticam
Min 7 maç yazmaliyiz
Offff çok parayı gözden çıkarmışsın yapma gözünü seviyim kaybedersen zor toparlarsın kendiniBugün 1000 TL gibi bir rakamı gözümden çıkardım basicam.
Bana bugün
1_2 adet voleybol maçı
2_3 adet basketbol maçı
2_3 adet futbol maçı lazım kazanç olursa konudakilere toplam 10 bin TL dagiticam
Min 7 maç yazmaliyiz
Ben tüm bete 10.000 TL atmıştım Bir hafta önce 34 binden sonra geri düştüm bu forumdaki en deli oynayan benim ben bile deli gibi kazanamadım bir türlü sen mi kazanacaksınBugün 1000 TL gibi bir rakamı gözümden çıkardım basicam.
Bana bugün
1_2 adet voleybol maçı
2_3 adet basketbol maçı
Min 7 maç yazmaliyiz
Antepli kupon miktarlarimi atarim vallahi havaya ziplarsinBen tüm bete 10.000 TL atmıştım Bir hafta önce 34 binden sonra geri düştüm bu forumdaki en deli oynayan benim ben bile deli gibi kazanamadım bir türlü sen mi kazanacaksın
Tamam sensin 😃Bugün 1000 TL gibi bir rakamı gözümden çıkardım basicam.
Bana bugün
1_2 adet voleybol maçı
2_3 adet basketbol maçı
Min 7 maç yazmaliyiz
Bol şansBugün 1000 TL gibi bir rakamı gözümden çıkardım basicam.
Bana bugün
1_2 adet voleybol maçı
2_3 adet basketbol maçı
Min 7 maç yazmaliyiz
Tebrikler