- 11,464
- 16,036
- 113
Bak yine başlamış yüksekten basmaya.Ekli dosyayı görüntüle 839034
Devam ediyoruz bal peteğim
Bak yine başlamış yüksekten basmaya.Ekli dosyayı görüntüle 839034
Yok olm en dandik yemek 300 TL zatenarkadaş tüm yemekleri bonfile olarak görüyor haahahah
Basmış yine maaşı İtalya yaMuhtemelen maaş yatınca basiyor sonra 1 ay aç geziyor
Vatan hainiBasmış yine maaşı İtalya ya
Kanka onu bunu boşver de Slovenya kazanır mı İtalya'ya karşıBasmış yine maaşı İtalya ya
Kazanır ve üst olur temizKanka onu bunu boşver de Slovenya kazanır mı İtalya'ya karşı
Hiç bişe kazanamasin dost bir kazandin iki kazandın üçüncüde kesin kaybetcen dost kumar böle birşey slot olan spor olan basketbol olsn farketmez bu işBugün 1000 TL gibi bir rakamı gözümden çıkardım basicam.
Bana bugün
1_2 adet voleybol maçı
2_3 adet basketbol maçı
2_3 adet futbol maçı lazım kazanç olursa konudakilere toplam 10 bin TL dagiticam
Min 7 maç yazmaliyiz
TRC20 yaz para talebi atayım bıdı bıdı yapmaBugün 1000 TL gibi bir rakamı gözümden çıkardım basicam.
Bana bugün
1_2 adet voleybol maçı
2_3 adet basketbol maçı
2_3 adet futbol maçı lazım kazanç olursa konudakilere toplam 10 bin TL dagiticam
Min 7 maç yazmaliyiz
bol şans dostumBugün 1000 TL gibi bir rakamı gözümden çıkardım basicam.
Bana bugün
1_2 adet voleybol maçı
2_3 adet basketbol maçı
Min 7 maç yazmaliyiz
Bendeki yüregi de sen tahmin edemezsin dost senin ki basketbol ben 2 dakikalık sanal oyunlar varya ona 35 bin bastığımı biliyorum sen cesaret edebilir misin
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 839034
yurek varda sende delıkanlılık yok kolpa herıf engellesın bıde allah dogru yaratmıs senıBendeki yüregi de sen tahmin edemezsin dost senin ki basketbol ben 2 dakikalık sanal oyunlar varya ona 35 bin bastığımı biliyorum sen cesaret edebilir misin
Kumar içinde kumar oynuyordum o paralara ben 🤣🤣Bendeki yüregi de sen tahmin edemezsin dost senin ki basketbol ben 2 dakikalık sanal oyunlar varya ona 35 bin bastığımı biliyorum sen cesaret edebilir misin
Maç Konya'da konya Türkiye ye uğurlu geliyor Türkiye İspanya maçı belli olmazGelir mı beyler düşünceler?
ispanya handıkap yaparGelir mı beyler düşünceler?
Gelir gibi, bol şanslarGelir mı beyler düşünceler?
Huesca yenildi 8 maç ve tutturmak keşke olsaAkıllı akıllı kazanın dövüşmen guzum🤪
İtalya türkiye 3.5üst set
Brezilya voley yener
Alcaraz yener
Gürcistan uenilmez
Hollanda handikap
Slovakya yenilmez
Huesca yenilmez
Leganes yenilmez
İspanya yenilmez
O maçı üst mü İspanya mi çok düşündüm sonra içimden İspanya geçti bakalım kısmetMaç Konya'da konya Türkiye ye uğurlu geliyor Türkiye İspanya maçı belli olmaz