- 530
- 270
- 63
OYNA KARDEŞİM GÜZEL ORAN
Param yokkiOYNA KARDEŞİM GÜZEL ORAN
Görürsün birazdan geç dalganicebinde parası olmayan ve kendi söylediği bahse kuruş oynayamamış bir adamı niye dikkate alıp kendi cebimizdeki parayı o bahse yatıralım?
Ulan niye kazanmadinya kaybettin paralari bi sus artikNOLUR GOL GELMEDEN OYNAYIN SUNA BUNLAR BENİM SÜREKLİ PARA KAZANIP TAKIP ETTİĞİM TAKIMLAR BIRAKIN ALAYI ŞAKAYI OYNAYIN ŞUNA gücünüz yettigince
Yahu bana laf yetiştirene kadar oyna gol gelmedenUlan niye kazanmadinya kaybettin paralari bi sus artik
Gül sen gül maç sonucuda burda ol ama lütfenYahu bana laf yetiştirene kadar oyna gol gelmeden
Dalga geçerim tabii ki dostum. Cebinde gördüğüm kadarıyla kumar oynayabileceğin kuruş para yok neden çünkü kaybetmişsin şimdi milletin cebindeki parayı alın buna oynayın diyorsun. Biraz yüzün kızarsın da konu böyle konular açma.Görürsün birazdan geç dalgani
Maç bitiminde burada ol tekrar konuşalım bu konuyuDalga geçerim tabii ki dostum. Cebinde gördüğüm kadarıyla kumar oynayabileceğin kuruş para yok neden çünkü kaybetmişsin şimdi milletin cebindeki parayı alın buna oynayın diyorsun. Biraz yüzün kızarsın da konu böyle konular açma.
Şu iki takımın ismini söyle desek dilin dönmez söylemeye takip ediyorum diyor bir de kazanalım diye yalvaracak neredeyse. Ne kadar da iyi niyetli bir insan. Gözlerim doldu..NOLUR GOL GELMEDEN OYNAYIN SUNA BUNLAR BENİM SÜREKLİ PARA KAZANIP TAKIP ETTİĞİM TAKIMLAR BIRAKIN ALAYI ŞAKAYI OYNAYIN ŞUNA gücünüz yettigince
Görürsün birazdanŞu iki takımın ismini söyle desek dilin dönmez söylemeye takip ediyorum diyor bir de kazanalım diye yalvaracak neredeyse. Ne kadar da iyi niyetli bir insan. Gözlerim doldu..
Dostum futbol bu 2.5 değil 3.5 üstte olur. Kaç yaşındasın sen çocuk musun hayatında kaç kere izledin bu takımları bu kadar eminsen gidip telefonunu satsaydin biseyini satsaydin oynasaydin nasıl olsa kesin ya gider geri alırdın yarım saat sonra.Görürsün birazdan
Benimle tartışmaya gireceğine ALAVES E gol gir real madrid gol yiyecek 1.85 şuanda bir gol atarı ALAVES inDostum futbol bu 2.5 değil 3.5 üstte olur. Kaç yaşındasın sen çocuk musun hayatında kaç kere izledin bu takımları bu kadar eminsen gidip telefonunu satsaydin biseyini satsaydin oynasaydin nasıl olsa kesin ya gider geri alırdın yarım saat sonra.