Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Değerlendirebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KAHİNBEY

🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
270
63
Az önce başka tahmin verdim ilkyaridan atti 2 golü üstelik daha dakika 29

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,214
2,314
113
cebinde parası olmayan ve kendi söylediği bahse kuruş oynayamamış bir adamı niye dikkate alıp kendi cebimizdeki parayı o bahse yatıralım?

KAHİNBEY

🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
270
63
NOLUR GOL GELMEDEN OYNAYIN SUNA BUNLAR BENİM SÜREKLİ PARA KAZANIP TAKIP ETTİĞİM TAKIMLAR BIRAKIN ALAYI ŞAKAYI OYNAYIN ŞUNA gücünüz yettigince

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,187
8,177
113
Gol olmaz maçta atılan golü bile birazdan geri çekebilirler

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,973
959
113
Şut yok maçta golden sonra

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,214
2,314
113
Görürsün birazdan geç dalgani
Dalga geçerim tabii ki dostum. Cebinde gördüğüm kadarıyla kumar oynayabileceğin kuruş para yok neden çünkü kaybetmişsin şimdi milletin cebindeki parayı alın buna oynayın diyorsun. Biraz yüzün kızarsın da konu böyle konular açma.

KAHİNBEY

🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
270
63
Dalga geçerim tabii ki dostum. Cebinde gördüğüm kadarıyla kumar oynayabileceğin kuruş para yok neden çünkü kaybetmişsin şimdi milletin cebindeki parayı alın buna oynayın diyorsun. Biraz yüzün kızarsın da konu böyle konular açma.
Maç bitiminde burada ol tekrar konuşalım bu konuyu

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,678
113
NOLUR GOL GELMEDEN OYNAYIN SUNA BUNLAR BENİM SÜREKLİ PARA KAZANIP TAKIP ETTİĞİM TAKIMLAR BIRAKIN ALAYI ŞAKAYI OYNAYIN ŞUNA gücünüz yettigince
Şu iki takımın ismini söyle desek dilin dönmez söylemeye takip ediyorum diyor bir de kazanalım diye yalvaracak neredeyse. Ne kadar da iyi niyetli bir insan. Gözlerim doldu..

KAHİNBEY

🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
270
63
İlerleyen dakika ve yükselen oranı kaale almayın bu ligin ciğerini bilirim

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,678
113
Görürsün birazdan
Dostum futbol bu 2.5 değil 3.5 üstte olur. Kaç yaşındasın sen çocuk musun hayatında kaç kere izledin bu takımları bu kadar eminsen gidip telefonunu satsaydin biseyini satsaydin oynasaydin nasıl olsa kesin ya gider geri alırdın yarım saat sonra.

KAHİNBEY

🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
270
63
Dostum futbol bu 2.5 değil 3.5 üstte olur. Kaç yaşındasın sen çocuk musun hayatında kaç kere izledin bu takımları bu kadar eminsen gidip telefonunu satsaydin biseyini satsaydin oynasaydin nasıl olsa kesin ya gider geri alırdın yarım saat sonra.
Benimle tartışmaya gireceğine ALAVES E gol gir real madrid gol yiyecek 1.85 şuanda bir gol atarı ALAVES in

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...