- 30,266
- 22,243
- 113
Olan kemal34 e oldu sabah 🌝Bi de sabah en son banlancaktık allahtan düşmedik metinim
Olan kemal34 e oldu sabah 🌝Bi de sabah en son banlancaktık allahtan düşmedik metinim
Dost dünde takip ettik sabaha kadar görmedin ama neden ilk takip edenlere ulaşmıyorsun neyse kesene bereket tekrardan bol şans rolculereRoll için olmasada sanada ulaştım dostum
Ömer'im adeletlıdır ama delı oynar bu oyunuDost dünde takip ettik sabaha kadar görmedin ama neden ilk takip edenlere ulaşmıyorsun neyse kesene bereket tekrardan bol şans rolculere
Ben olsam bana atarım, para için takip eden adama niye atayım. Asla kupon takip etmiyorum, spontane geliyorum. Herkes bana atabilir arkadaşlar, teşekkürler.Dost dünde takip ettik sabaha kadar görmedin ama neden ilk takip edenlere ulaşmıyorsun neyse kesene bereket tekrardan bol şans rolculere
Adaletine şüphem yok dostÖmer'im adeletlıdır ama delı oynar bu oyunu
Sen ne için takip ediyorsun dostumBen olsam bana atarım, para için takip eden adama niye atayım. Asla kupon takip etmiyorum, spontane geliyorum. Herkes bana atabilir arkadaşlar, teşekkürler.
Spontane takıpSen ne için takip ediyorsun dostum
Takip etmiyorum ki, ben adama bulaşmaya geldimSen ne için takip ediyorsun dostum
Takip etmediki ne takibiSen ne için takip ediyorsun dostum
Hesabı bence TheMachine kullanıyo (bilerek etiket atmadım gelip kafa açmasın diye)Ben olsam bana atarım, para için takip eden adama niye atayım. Asla kupon takip etmiyorum, spontane geliyorum. Herkes bana atabilir arkadaşlar, teşekkürler.
Adam takip edene dememiş mi 😅 konu roll değilTakip etmediki ne takibi
hocam başta roll olacak denilse haklısın ama kupon kazanınca ortaya çıkan bir şey dostta böyle karar verdiNeyse bol şans rolcüye dostlar
Kral bol şans dagitiyosun gene şu istanbul malatya macina bak bi 5.5 üst guzel ganyan yüklü atılır kacirma o.maci malatya düştü cok oldu amatör çocuklar oynuyo bak o maçaRoll için olmasada sanada ulaştım dostum
Bol sansÇekim için kuponun sonuçlanmasını bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 760786
Tebrıkker koca yureklı ömerÇekim için kuponun sonuçlanmasını bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 760786
TamamÇekim için kuponun sonuçlanmasını bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 760786