Gördü parayı dedı rollmineGördü dalgayı dedi malamine
Sorma bi de benim hatunun ismi mine akAga agzıma takıldı yemınle kaç gündür spyleyıp duruorum
Haydaaaa sıkıntıSorma bi de benim hatunun ismi mine ak
8 numaralı hatunun ismiHaydaaaa sıkıntı
Kimseye roll yaptirmayacaktim fakat roll yapmak istersen ilk senden basliyalimAteşle bir şeyler iyi olalım
SüpersinKimseye roll yaptirmayacaktim fakat roll yapmak istersen ilk senden basliyalim
8 iyidir 😂8 numaralı hatunun ismi
Mine sorun yok
Saol dostKimseye roll yaptirmayacaktim fakat roll yapmak istersen ilk senden basliyalim
Valla yapayım uygunsa, nikotin almam lazım birazdan çünkü. Hem kumar hem sigara aynı anda olmazsa biraz darlanıyorum ben. Elime alamıyosam, ağzıma almam lazımKimseye roll yaptirmayacaktim fakat roll yapmak istersen ilk senden basliyalim
Kesene bereket dostKimseye roll yaptirmayacaktim fakat roll yapmak istersen ilk senden basliyalim
2. De @SaulalvarezKimseye roll yaptirmayacaktim fakat roll yapmak istersen ilk senden basliyalim
65K para gelmis yaptır manyak mısınKimseye roll yaptirmayacaktim fakat roll yapmak istersen ilk senden basliyalim
Bende yapmayacaktım roll ama istersen 2. Ben yaparımKimseye roll yaptirmayacaktim fakat roll yapmak istersen ilk senden basliyalim