http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dava Hakkında

malikane104

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
512
123
43
kanka sen en iyisi bana 5000 at da rahatla ya amk dolandırıcı diyoruz anlamıyorsun amk

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
414
193
43
Ptt den aradı bayan dediki dosyanız adliyeye gidicek avukat no verdi 48700 tl ceza gelmiş 11.187 tl ye uzlasırız dediler ödediğme dair dekontu vergi dairesinde 1 hafta içinde mühürletmem lazımmıs dediler beyler ne yapıyım beyin kanaması gecırcem
banlanırsın sen bu gidişle

Yuce6161

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
211
66
28
Tamam beyler ödeme yapmadım ptt de aradıgım bayan tebligat no 13 haneli dedi dolandırıcı onlar dedi köyden çarşıya uçarak indim ama bunların anasını kitabını herşeyini ben bunun intikamını alırım bırakmam yanlarına herkez bunları şikayet etse 10 yıl yatsalar o zaman dolandırıcı kalmaz piyasada

Abcd.1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,005
272
83
Birader devletin kestiği idari ve adli para cezalarında uzlaşma olmaz avukata verilmez vergi dairesi tarafından elektronik haciz uygulanır varsa malın mülkün haciz konur senin kendi isteğinle satmanı bekler ki borcu ödemek zorunda kal banka hesaplarına haciz ve bloke koydurur öyle avukata verip 50 bin alacağımız var ama sen bu işi 12 bin liraya kapat demez eğer diyorsa DOLANDIRICIDIR
dostum bak Repentless nickli arkadaş güzel anlatmış. böyle dolandırıcılara itibar etme.

Emell1”

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
137
40
28
Ptt den aradı bayan dediki dosyanız adliyeye gidicek avukat no verdi 48700 tl ceza gelmiş 11.187 tl ye uzlasırız dediler ödediğme dair dekontu vergi dairesinde 1 hafta içinde mühürletmem lazımmıs dediler beyler ne yapıyım beyin kanaması gecırcem
İnanmayın dolandırıcı onlar aynısı başıma geldi

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,641
1,623
113
Trafiz cezasına hacizmi geliyor arkadaşlar

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,036
584
113
Trafiz cezasına hacizmi geliyor arkadaşlar
Gelmez vergi borcu olarak geçer malın varsa elektronik haciz uygulanır senin kendi iradenle satmanı satışı gerçekleştirmek için borcu ödemeni bekler devlet kendisi el koyup satmaz banka hesaplarına 3-5 ayda bi anlık bloke gönderir o an hesapta para varsa blokelenir daha sonra hesabı normal kullanmaya devam edersin

tug0000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
427
180
43
yatırmalısın haciz gelir

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,089
371
83
Sakın ödeme dolandırıcı. Bana da aynısını yaptilar. Avukatı aradım dosya no istedim vermedi. Sittir lan dedim kapattım.

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,641
1,623
113
Gelmez vergi borcu olarak geçer malın varsa elektronik haciz uygulanır senin kendi iradenle satmanı satışı gerçekleştirmek için borcu ödemeni bekler devlet kendisi el koyup satmaz banka hesaplarına 3-5 ayda bi anlık bloke gönderir o an hesapta para varsa blokelenir daha sonra hesabı normal kullanmaya devam edersin
Banka hesaplarına bloke gelmiş zaten,içine para atsam kullanabilecek miyim simdi
Yok zaten ehliyeti almak için yatiracagimda ,devlet trafik cezasina ne haczinya

Seedorf1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,046
192
63
Sakın kardeşim 11.187tl felan vereyim deme 6.000tlye tanıdık var hallederiz dert etme

orhan5353819

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
933
294
63
Dusmee

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,036
584
113
Banka hesaplarına bloke gelmiş zaten,içine para atsam kullanabilecek miyim simdi
Yok zaten ehliyeti almak için yatiracagimda ,devlet trafik cezasina ne haczinya
Benim de vergi borcundan dolayı haciz var kullanıyorum hesapları bloke geldiğinde para varsa anlık o paraya bloke koyuyor yine de işini garantiye al bi 5-10 lira at kullanabiliyor musun dene