http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dava Hakkında

Yuce6161

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
186
61
28
Tamam beyler ödeme yapmadım ptt de aradıgım bayan tebligat no 13 haneli dedi dolandırıcı onlar dedi köyden çarşıya uçarak indim ama bunların anasını kitabını herşeyini ben bunun intikamını alırım bırakmam yanlarına herkez bunları şikayet etse 10 yıl yatsalar o zaman dolandırıcı kalmaz piyasada

Abcd.1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,001
267
83
Birader devletin kestiği idari ve adli para cezalarında uzlaşma olmaz avukata verilmez vergi dairesi tarafından elektronik haciz uygulanır varsa malın mülkün haciz konur senin kendi isteğinle satmanı bekler ki borcu ödemek zorunda kal banka hesaplarına haciz ve bloke koydurur öyle avukata verip 50 bin alacağımız var ama sen bu işi 12 bin liraya kapat demez eğer diyorsa DOLANDIRICIDIR
dostum bak Repentless nickli arkadaş güzel anlatmış. böyle dolandırıcılara itibar etme.

Emell1”

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
136
40
28
Ptt den aradı bayan dediki dosyanız adliyeye gidicek avukat no verdi 48700 tl ceza gelmiş 11.187 tl ye uzlasırız dediler ödediğme dair dekontu vergi dairesinde 1 hafta içinde mühürletmem lazımmıs dediler beyler ne yapıyım beyin kanaması gecırcem
İnanmayın dolandırıcı onlar aynısı başıma geldi