- 521
- 400
- 63
Dönmez heralde daha güzel kazanç
Salaklar İsmail'e devam edeceklerdi geçen sene çok iyi top oynatiyordu 3 4 tane de sağlam adam alacaklardi bitti gitti yeni baştan başlıyoruz her sene yine aynısı olacak2008den beri ligi kazanan yabancı td yok
ligi bilmeyen adamları alıp duruyorlar takıma
Ya sus aqAynen böyle oranlar bulup basıcaksın 10k 10k devam kaybedene kadar güzel mantık
valla o riske giremem şuan 2 gündür nerdeyse bütün parayı kaybedip son anda ucundan dönüyorum bugün ilk defa kar ettim onla da telefon alıcam (tutarsa)Aynen böyle oranlar bulup basıcaksın 10k 10k devam kaybedene kadar güzel mantık
Kanka bu ligde erken sonuçlandirma yok muvalla o riske giremem şuan 2 gündür nerdeyse bütün parayı kaybedip son anda ucundan dönüyorum bugün ilk defa kar ettim onla da telefon alıcam (tutarsa)
yok hatta o muhabbet bitti sanırımKanka bu ligde erken sonuçlandirma yok mu
Gene aklıma geldi ağlıcamYa sus aq
80 e kadar gol yemesinde böyle gitsinyok hatta o muhabbet bitti sanırım
inşallah80 e kadar gol yemesinde böyle gitsin
Telefon 15 pro yurt dışı alıcana hiç alma daha iyi zaten aynı fiyata denk gelicek giriş yaptırcan felanvalla o riske giremem şuan 2 gündür nerdeyse bütün parayı kaybedip son anda ucundan dönüyorum bugün ilk defa kar ettim onla da telefon alıcam (tutarsa)
Borcun harcın yoksa kafana göre alırsınvalla o riske giremem şuan 2 gündür nerdeyse bütün parayı kaybedip son anda ucundan dönüyorum bugün ilk defa kar ettim onla da telefon alıcam (tutarsa)
deme deme sil@Darq6784 şimdiden tebrikler hocam
millet kumardan borç yapar ben borçları ödüyorum o konuda biraz şanslı taraftayım o yüzden bol keseden dağıtmayı da severimBorcun harcın yoksa kafana göre alırsın
Malesef şeytan görmüştür o mesajı birazdan maç 3-3 olurdeme deme sil
Ev 4 u sallar dost merak etme bu won wv sağlam takımdeme deme sil