- 616
- 276
- 63
kötüyü çağırma dost 😂Canberra bir puştluk yapacak gibi ama umarım yanılırım
kötüyü çağırma dost 😂Canberra bir puştluk yapacak gibi ama umarım yanılırım
Koskoca 45 dakika var ev bala 2 tane gol attı. Böyle garanti konusmayintebrikler dost canberra da içerde
Kotuyu çağırmayla alakası yok. Maçı izlersen anlarsın zatenkötüyü çağırma dost 😂
3 olmadan geldi denmez bu lige yaev yapacağın şey çok basit 2-0 dan maç vermemek fenerbahçelik yapma
Ne vermesi dost ev daha atacakev yapacağın şey çok basit 2-0 dan maç vermemek fenerbahçelik yapma
İnşallah bu maç gibi olur 🤣Kotuyu çağırmayla alakası yok. Maçı izlersen anlarsın zaten
İnşallah. Bak sende izledin ilk yarıyı. Şimdi burada kimse kimsenin kuponunu kaybetmesini istemez. Ama gelip yok kupin won yok dep gol bile atamaz diye ezbere konuşan insanlara gerçekten ayar oluyorum. İstatistik ortadaİnşallah bu maç gibi olur 🤣
geçen bana da yaptılar fener 3-2 öndeyken won dedi herkes son dk yedi golüİnşallah. Bak sende izledin ilk yarıyı. Şimdi burada kimse kimsenin kuponunu kaybetmesini istemez. Ama gelip yok kupin won yok dep gol bile atamaz diye ezbere konuşan insanlara gerçekten ayar oluyorum. İstatistik ortada
Ne iptali dost sen kendi kuponuna mualefet oluyorsun yapmaiptal olmazsa yeşili yaktık