- 21,379
- 7,330
- 113
çal düdügü hoca
Tmmda bizim suan oldugumuz konuda devam ettiriyon neyse dedigin gibi kapandiysa sorun yok işin rast gitsinYan tarafta konuya hakim degilsin. Neyse konu kapandı.
Çalışmıyor belliki bendede otleSimülasyon izliyorum top sekiyor durmadan
Burada takipte olan adamın derdi başka ne olucak ki orta doğu sorunları falan mı?adam 20k basmış siz liste derdindesiniz
Bol bol şanslar dostİki adımda daha az riskle tamamlayalım.
Kazanırsak dağıtım tabiki yapacağız..
Simulasyonlar bozuk 3 gündür betcoda her alandaki boşuna izleme bu aralar çok olmaya başladı bu durumSimülasyon izliyorum top sekiyor durmadan
Nasılsın kankaBu ferdi sabahtan beri ortalığı karıştırıyor geliyor izliyor biri bişey diyincede kendimi asarım diyor yeter
Eline sağlık müdürAlmayan iban atsın
Geldi mi odul hani lan ben ouahha
Ben karalarım parayı cebe koyar uzarım diyorsun yaniListeci olunur @dancy35 dağıtımı başkası yapabilir
Tm ferdi sen yap dancy sonra birini seçer sen ona hayrına atarsın konu kilit.Dostum listeciyi belirleme şansın var mı en azından listeyi yapsın sonra karisiklik oluyor @dancy35
İnşallah İnterneti biterBu ferdi sabahtan beri ortalığı karıştırıyor geliyor izliyor biri bişey diyincede kendimi asarım diyor yeter
Anladım dostum 🙏Simulasyonlar bozuk 3 gündür betcoda her alandaki boşuna izleme bu aralar çok olmaya başladı bu durum
Deneyim kazanmak istiyorum sadeceBen karalarım parayı cebe koyar uzarım diyorsun yani
Fazla para kaldıAlmayan iban atsın