- 2,005
- 565
- 113
Ev alır demiş kralDostum adam ilk seti deplasman kazanır almış ilk seti 6 olan kazanıyor onu kazansa yeter
Ev alır demiş kralDostum adam ilk seti deplasman kazanır almış ilk seti 6 olan kazanıyor onu kazansa yeter
BySana şom mesajım. Birdaha beni alintilama muhattap olma. Selametle
Beraberlik demişEv alır demiş kral
Evi depi yok kanka felix kazanacak işteEv alır demiş kral
Evet dostum yanlış görmüşümEv alır demiş kral
Aga gelip ortaya boş boş atar yapiyon kime dedigin belli degil ortami germe takip et kimse niye bisey desinBen kimseyle tartismiyorum şurada rol takip ediyorum her seferinde rol takip etmem bu arkadaşlara batıyor. Kaç kez uyardım kaç kez. Beni alintilamasin muhattap olmasın kafii
Aynen kazancak inşallah başlıyor heralde simdiEvi depi yok kanka felix kazanacak işte
Afiyet olsunİlk rolling den hediyemizi aldık döner sigara parası oldu bu etkinliğe katılamayanlara bırakıyorum şans sizinle olsun
Teşekkürler dostum var ol düşüncen için 👏👏👏👏👏👏👏İlk rolling den hediyemizi aldık döner sigara parası oldu bu etkinliğe katılamayanlara bırakıyorum şans sizinle olsun
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Evetİlk top rakipte sanırım
Yan tarafta konuya hakim degilsin. Neyse konu kapandı.Aga gelip ortaya boş boş atar yapiyon kime dedigin belli degil ortami germe takip et kimse niye bisey desin