- 6,384
- 4,604
- 113
Sendenc kaçmaz meto adam iyi adam konu açan muhabbeti olan adam ayıp olmasın die yazmadım bana uyar yani 😉Isım neden vermıyonyz la korkmayın ben burdayım 😀
Sendenc kaçmaz meto adam iyi adam konu açan muhabbeti olan adam ayıp olmasın die yazmadım bana uyar yani 😉Isım neden vermıyonyz la korkmayın ben burdayım 😀
Aha buldukHala burdayız
👍Benden bahseden bi altan var konuda harbi altanım sen bi söyle bişeyler bunlar korktu senden 😀
O değil onun 3 mesajı varBeyler @Altanx06 ı diyonuz dimi ama altan ben listedeyim de dememiştir ki 😀
Konu açan adamsa bşey olmaz senınde 8 mesajın var ama ne zmaandır konu açmıyorsun 😀Sendenc kaçmaz meto adam iyi adam konu açan muhabbeti olan adam ayıp olmasın die yazmadım bana uyar yani 😉
Aynen altanı çıkarmasın boşver @Mrlbra 20 lira eksik olsunSendenc kaçmaz meto adam iyi adam konu açan muhabbeti olan adam ayıp olmasın die yazmadım bana uyar yani 😉
5 kısı çıkarırız dur sebeb çokBir kişi çıksa zaten kişi başı 15-20 TL fazla oluyor bırakın kalsın belki burdan şansı döner
+Bir kişi çıksa zaten kişi başı 15-20 TL fazla oluyor bırakın kalsın belki burdan şansı döner
Kesene bereket7.5k yollandı
Hepinize bol şans
Kesene bereket adam 2 günde 20 k dagıttı amk7.5k yollandı
Hepinize bol şans
Hepinize bol şans
Hepinize bol şans
Kesene bereket tebrikler tekrardan7.5k yollandı
Hepinize bol şans
Başka biri var diyim bombayi atayim pujahhahaKonu açan adamsa bşey olmaz senınde 8 mesajın var ama ne zmaandır konu açmıyorsun 😀
Daim olsun7.5k yollandı
Hepinize bol şans