- 6,384
- 4,604
- 113
Bir kişi var bş yazıp gitmiş 😂😂Şu listede konuda adını dahi görmedim 19 kişi var
Bir kişi var bş yazıp gitmiş 😂😂Şu listede konuda adını dahi görmedim 19 kişi var
3 kere sapla yazmışımFerdi mesela 2 kere sapla yazmış 3 kere won yazmış bide numaradan kendimi asıcam yazmış çıkar
Ajlik çok kotu birşeyŞu ortama bak 25 yaş üstü adamlar şurada 5k yı bölüşemiyoruz herkes bir şey diyor dedemizden 100 milyon kalmadı allahtan
Öyle birşey olduğu zaman zaten burada konuşulmaz haberlerde falan oluruzŞu ortama bak 25 yaş üstü adamlar şurada 5k yı bölüşemiyoruz herkes bir şey diyor dedemizden 100 milyon kalmadı allahtan
Dancy atsın gruba alcamLa 1.kupondan sonraya bakla simdi isim söylersek olay cikar anla artik puahha
100 milyona kuzenini vurur musun ?Şu ortama bak 25 yaş üstü adamlar şurada 5k yı bölüşemiyoruz herkes bir şey diyor dedemizden 100 milyon kalmadı allahtan
O kim kanka yaz burdan aramızda vallahi3 kere sapla yazmışım
5 kisi 1 k yapalim anlami olsnŞu ortama bak 25 yaş üstü adamlar şurada 5k yı bölüşemiyoruz herkes bir şey diyor dedemizden 100 milyon kalmadı allahtan
100 mılyona vurduran bıle cıkar100 milyona kuzenini vurur musun ?
İnsan kuzenini para için vurur mu aq100 milyona kuzenini vurur musun ?
La birinin 1 mesaji bile yok galiba puahhaBir kişi var bş yazıp gitmiş 😂😂
Sofrada fazla yumurtayı yedi diye vuran varİnsan kuzenini para için vurur mu aq
DM at söyle uyuyamam bugün çok merak ettim gdsgsLa birinin 1 mesaji bile yok galiba puahha
Lan ısım versenıze kımLa birinin 1 mesaji bile yok galiba puahha
Yazık çok yazıkSofrada fazla yumurtayı yedi diye vuran var
Tırstıkları bırı kesın solemıyoe ajahahhaDM at söyle uyuyamam bugün çok merak ettim gdsgs
Kuzenlerimden bazılarını bedavaya vurabilirim, bazıları için de vurulurumİnsan kuzenini para için vurur mu aq
Bedavaya vururumİnsan kuzenini para için vurur mu aq