- 16,888
- 4,465
- 113
Helal ferdi sen tut listeyiYenisi gelir mi gelirse liste bende olur mu saygılar
Helal ferdi sen tut listeyiYenisi gelir mi gelirse liste bende olur mu saygılar
Kim meselaKanka yanlis anlamada hala listede konuda 1 mesaji olmayan bile var bence puahhah sen bu listeyi hazir mi aldin puahha
Katılıyorum bu 20 kişi 2 kuponuda takip edip yazdı mı şimdiKanka yanlis anlamada hala listede konuda 1 mesaji olmayan bile var bence puahhah sen bu listeyi hazir mi aldin puahha
Söyleyin düzeltelim hemenKanka yanlis anlamada hala listede konuda 1 mesaji olmayan bile var bence puahhah sen bu listeyi hazir mi aldin puahha
YazdıKatılıyorum bu 20 kişi 2 kuponuda takip edip yazdı mı şimdi
Osi olum konut kira ödemesi diye ödül atmışsın bana 2 gündür muhasebeye kiracım olmadığını kanıtlamaya çalışıyorumİşim vardı yakıp edemedim kesene bereket knk
Tamam sorun yok o zaman sordum sadece
Kazanacagini bilsem salarimda sadaka versek daha iyi hayra gider puahhaKanka ödülü sen bana sal
Dostum sende yanlış anlama ama böyle bir itham ediyorsan kişi ismi verirsen daha iyi olurKanka yanlis anlamada hala listede konuda 1 mesaji olmayan bile var bence puahhah sen bu listeyi hazir mi aldin puahha
JahshahshshKazanacagini bilsem salarimda sadaka versek daha iyi hayra gider puahha
ElendınKazanacagini bilsem salarimda sadaka versek daha iyi hayra gider puahha
Şu listede konuda adını dahi görmedim 19 kişi varKim mesela
Sen degıl la senın dıger hesaptan bahsettıDostum sende yanlış anlama ama böyle bir itham ediyorsan kişi ismi verirsen daha iyi olur
İsim vermezsen olmaz 🤣Şu listede konuda adını dahi görmedim 19 kişi var
Liste 20 kişi ben hariç kalan 19 kişiİsim vermezsen olmaz 🤣
La 1.kupondan sonraya bakla simdi isim söylersek olay cikar anla artik puahhaSöyleyin düzeltelim hemen
Dostum ben demedim ki zaten baştan sona aralıksız yazan 4-5 kişiden biriyim benim dediğim isim vermeyince hem listeci hem listede olanlar zan altında kalıyorSen degıl la senın dıger hesaptan bahsettı
Ferdi mesela 2 kere sapla yazmış 3 kere won yazmış bide numaradan kendimi asıcam yazmış çıkarİsim vermezsen olmaz 🤣