- 9,146
- 4,499
- 113
Bol sansDağıtım 7.5k ,başarılı olursak.
İlk kupondan itibaren takip eden arkadaşlara dağıtım yapılacaktır. 1k liste yapana 6.5k takipçilere şeklinde...
Kısa süre sonra başlayacağız...
Bol sansDağıtım 7.5k ,başarılı olursak.
İlk kupondan itibaren takip eden arkadaşlara dağıtım yapılacaktır. 1k liste yapana 6.5k takipçilere şeklinde...
BolsansDağıtım 7.5k ,başarılı olursak.
Bol şansDağıtım 7.5k ,başarılı olursak.
Ağa hakketen sen tuhafsin daha rol başlamadı sen liste derdindesinReis başarılı olursak liste yapmaya talibiz
Kupon yok ortada ne aç gözlülükListe alabilirim istersen
Aç gözlü 2Reis başarılı olursak liste yapmaya talibiz
Bolşans allah herkesi müslümanlıkla şereflendirsin dostDağıtım 7.5k ,başarılı olursak.
Kadir inanır ın bir repliği ver bilin miDaha roll başlamadan bi durun amk listesininde parasınında şimdi
Fazla para istemiyorum amacım güven kazanmak 😂Aç gözlü 2
HangisiKadir inanır ın bir repliği ver bilin mi
Yav gören de sizi sütten çıkmış ak kaşık zannedecek ahahahAğa hakketen sen tuhafsin daha rol başlamadı sen liste derdindesin
Helal metinimArkadaşlar listeyi ben hazırlayacağım itiraz edeni mıhlarım
Sen herseye muhalefet olma. 3 kez uyardım. Sende biraz haysiyet olsa muhattap olmazsinKupon yok ortada ne aç gözlülük
Güveni aktif olarak etkinlik yaparak kazanırsın 🤣Fazla para istemiyorum amacım güven kazanmak 😂
Kanka Nevşehirde misin ppGüveni aktif olarak etkinlik yaparak kazanırsın 🤣
Roll aç para dagit güven kazan hep bana hep banaFazla para istemiyorum amacım güven kazanmak 😂