- 47,667
- 52,021
- 113
😁 Noldu senin işler bulamadın mı parayı beni gruba al 2 3 saat sonra cıkarım ama az eglenelim
dövüşmen guzum öyle bir laf ettin ki miktar bahsi bırakmaya sebep umutjum 😘
😁 Noldu senin işler bulamadın mı parayı beni gruba al 2 3 saat sonra cıkarım ama az eglenelim
dövüşmen guzum öyle bir laf ettin ki miktar bahsi bırakmaya sebep umutjum 😘
Bayram ayrı adamın kasa ucuk katılıo bende oyle bısı yokWarosa bıraktı receple birlikte bayramında bırakması lazım o dediğinin olması için
yok yaw millet tekil seviyor sonra grupta aykırı talepler oluyor tekrar eşliye dönüyolar bende anlamadım😁 Noldu senin işler bulamadın mı parayı beni gruba al 2 3 saat sonra cıkarım ama az eglenelim
Gruba al da erotik foto atayım
yok yaw millet tekil seviyor sonra grupta aykırı talepler oluyor tekrar eşliye dönüyolar bende anlamadım
Dancy de at payfıxGruba al da erotik foto atayım
yok olm sırf bu yüzden oy birliği ile bandırıldın pis herif 🤣 🤣Gruba al da erotik foto atayım
benim dm bozuk herhalde fdkşfkdlfkd gelmemiş bişey :dBeyler mesaj gelenler asya yolladığı anda parayı gönderilecek paralarınız.
1 saat icinde gelir en geç diye dusunmekteyim
11-6Volkov ılk setı verdı @Umutks41
la gece saat 4 ne diye herkese kişiselden avradı nail bölge resimler atıyonGruba al da erotik foto atayım
Kaçta atayım
la gece saat 4 ne diye herkese kişiselden bir de avradı nail bölge resimler atıyon
sarjı bitti galiba@Garip0 nereye kayboldun😅
sarj gettı@Garip0 nereye kayboldun😅
Recebin forumda emegi çok hakediyor hepside ona çıksa helali hoş olsun 😀Warosa bıraktı receple birlikte bayramında bırakması lazım o dediğinin olması için
@Garip0 nereye kayboldun😅
sarj gettı![]()
sarj 0 kapaniraa 3 gun acilmaz bi 1 olana kadar pek dokunmayacam😂😂😂sarjı bitti galiba