- 11,286
- 6,987
- 113
Umarım cebinde parası olmayan roliyi başından beri takip eden kişilere çıkar iyi forumlar
yok yaw onun için ıstırmak lazım daha mı anlamadın recommSarjım bıtecek kazananları gorem mirliva varsa sevınecem![]()
bana vermeyin zaten olmaz büyük ihtimalde hemen kaybederim son 2 saatte neler kaybettim neler şimdi yarın çark çeviricemde para çıkacakta falan onu düşünüyoruz nerden nereye harbi komikPara geldiğinde dm kutunuza yazılacak.
Dm almayanlar üzülmesinler lütfen herkese yetebilsem keşke
Recep demek burdaydınSarjım bıtecek kazananları gorem mirliva varsa sevınecem![]()
bunuda mi kazandınKesene bereket dost cansın kazananlar tebrıkler yarın dewamke![]()
Ben katılmadım buna dostRecep sal artık 2 çekiliş kazandın yat
bunuda mi kazandın
Kazanmadiğin zafer yok maşallah![]()
Yok bea katılmadım bıseyeRecep demek burdaydın
Seni gidi hınzırYok bea katılmadım bıseye
Eski tadın kalmadı heralde reisYorgunuk![]()
Herkes bıze dusman ısmımızı goren kazandın get dıyoEski tadın kalmadı heralde reis
Recep yaşlandı dost artık eski sinerji yi göremezsinEski tadın kalmadı heralde reis
@emreyagmur @dancy35 ☺yanlız eger ismim varsa benden ozelden simdi alinabilir mi çünkü sarjim 0 kapanirsa 1 2 saat acilmaz 😂😂 s4mini
Ne olduysa 37000 den sonra olduEski tadın kalmadı heralde reis
Kan kokusu almam lazım rolldeRecep yaşlandı dost artık eski sinerji yi göremezsin
Dusunmen yeter ben cok kez katildim daha hic cekilisin cikmadi bana alistim artikPara geldiğinde dm kutunuza yazılacak.
Dm almayanlar üzülmesinler lütfen herkese yetebilsem keşke