Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Daha İlk Günüm 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Gecen kista suly felan yedi ya aynı olay tg kurmuşlar bunlarda grup mu ne o yuzden 6 7 kişinin kellesini almis başkan
Sully dediğin kişi at hırsızının biri zaten, çoktan banlanması gerekirdi. Hala da banlanması gereken tipler, dolandırıcılar vs. var forumda. Dünkü arkadaşlar için söylemiyorum bunu.

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Sen işin bokunu cikardin kardeş hergün farklı farklı iş konu ları insanlar sana işte bulup yönlendiriyor ama yok senin amacın farklı duygu sömürüsü yapıp hazıra konmaya çalışıyosun
Niye duygu sömürüsü yapayım kardeş bu forumda ben kimsenin bitane rolüne çekilişine dahi katilmadim kimseden bir lira istemedim iyimisin derdimi anlatıyorum işe girdik oda nasip olmadı

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,598
113
Sully dediğin kişi at hırsızının biri zaten, çoktan banlanması gerekirdi. Hala da banlanması gereken tipler, dolandırıcılar vs. var forumda. Dünkü arkadaşlar için söylemiyorum bunu.
Bende suly gibilerini biliyorum harbi dolandırıcılar ama novaya asuria üzüldüm yanlış yaptılar boşu boşuna ban yediler

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
ya allah askına bu salağı ciddiye almayın işten çıkarılmış daha eve gitmeden gelmiş forumda konu açmış. 10 kez aynı konuyu açmasından belli diyorum millet laf ediyor bu lavuk sadece dalga geçiyor burada
İşim gücüm yok dalgamı gecicem kardeş bi işe girdik oda nasip olmadı

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
Niye duygu sömürüsü yapayım kardeş bu forumda ben kimsenin bitane rolüne çekilişine dahi katilmadim kimseden bir lira istemedim iyimisin derdimi anlatıyorum işe girdik oda nasip olmadı
Psikiyatri servisimi burası git randevu al doktora anlat banlatacan bizi zorla

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Arkadaşlar daha ilk günüm 2 saat sonra mühendis beni işten çıkardı ben yorulunca otomatikman elim titremeye başlıyor niye senin elin titriyo dedi bende ırsi dedim senj bu şekilde çalıştıramam dedi bende dedim ozaman başka bölüme verin beni dedim benim çalışmam lazm dedim yok dedi çıkardılar çok canım skkn
😂😂😂😂

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
İşim gücüm yok dalgamı gecicem kardeş bi işe girdik oda nasip olmadı
ya bi sg nasip masip ayağı yapıyorsun burada tam mazlum görünüp arka planda ne bok varsa çeviren tipsin.. her gün salak salak senin iş hayatını dinlemekten gına geldi. yetki verecekler senin gibi ahrazlara konu açtırmm bile.

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Öyle bir konuşuyosunuzki arkadaşlar günde 3-4 kişi maxwin kazaniyor herkes adama dmden para dileniyor ben birkere bile kimsenin dmsine dahi yazmadim para için ikincisi kimsenin rolüne çekilişine dahi katilmadim sadece kirkyilda bi iş buldum oda nasip olmadı

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Öyle bir konuşuyosunuzki arkadaşlar günde 3-4 kişi maxwin kazaniyor herkes adama dmden para dileniyor ben birkere bile kimsenin dmsine dahi yazmadim para için ikincisi kimsenin rolüne çekilişine dahi katilmadim sadece kirkyilda bi iş buldum oda nasip olmadı
adamlar sana sakat diyor, dilenci değil

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
ya bi sg nasip masip ayağı yapıyorsun burada tam mazlum görünüp arka planda ne bok varsa çeviren tipsin.. her gün salak salak senin iş hayatını dinlemekten gına geldi. yetki verecekler senin gibi ahrazlara konu açtırmm bile.
Ben sen değilim kardeş benim herşeyim ortada bir kişiden dmden para istemişmiyim yada dilenmişmiyim başkana baktır herkes sen değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...