Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Daha İlk Günüm 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,249
10,155
113
Git be arkadaşım senin hayatını biz yaşamak zorundamiyiz ben 5 yıldır çalışmiyorum belki durumum senden beterdir ila gelip konu mu açalım bizde hüznünü de sevincini de kalbinde yasa artik yeter
22 yıldır aynı işteyim bunun kadar aksiyon yaşamadım:)

bugy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
389
63
Ya arkadaş bu nasıl bi hikayedir dostum çoluk çocuğum var falan diyosun madem çalışmaya gmtün yok niye yuva kuruyosun yazık değil mi evladına

mossione

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,287
1,566
113
Geri dön yarı yoldan 2 saatlik ücretini iste

Haisenberq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
338
140
43
Arkadaşlar daha ilk günüm 2 saat sonra mühendis beni işten çıkardı ben yorulunca otomatikman elim titremeye başlıyor niye senin elin titriyo dedi bende ırsi dedim senj bu şekilde çalıştıramam dedi bende dedim ozaman başka bölüme verin beni dedim benim çalışmam lazm dedim yok dedi çıkardılar çok canım skkn
sanki cephede keskin nişancı aw manyak manyak işler yine forumda

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
@Başkan bu arkadasin ip adresini kontrol edebilirmiyiz acaba multisi varmı diye canı sıkıldıkça konu aciyor arkadas baska birine benziyor :)

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Arkadaşlar siz dalga geçmeye devam edin hasta halimle bi Umut girdim işe çıkardılar 2 saat sonra
Kardeş biz seni tedavi edemeyiz bak. Burası da hasta ve bağımlılar koğuşu bir anlamda. Sen zaten devlet onaylı bir delisin anlattığına göre. İmha et kendini kurtul, zaten bu dünyada yaşanmaz.

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,472
1,941
113
Arkadaşlar siz dalga geçmeye devam edin hasta halimle bi Umut girdim işe çıkardılar 2 saat sonra
Sen işin bokunu cikardin kardeş hergün farklı farklı iş konu ları insanlar sana işte bulup yönlendiriyor ama yok senin amacın farklı duygu sömürüsü yapıp hazıra konmaya çalışıyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...