Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Csdeki Kıza Aşık Olmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113

ufuktur

sekiz dokuz senedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
579
435
63
İşte aradıgım cevap tam olarak buydu. Teşekkürler ancak net değil
BEŞ AMERİKAN DOLARIYLA STEAM'da ALIŞVERİŞ YAPARAK ARKADAŞ EKLEME ÖZELLİĞİNİ AKTİFLEŞTİR ve DÜN TANIŞTIĞIN 33 YAŞINDAKİ PORTEKİZLİ KADINI ARKADAŞ LİSTENE EKLEMEK İÇİN İSTEK YOLLA!

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,580
9,493
113
Keşke brendford ve Kasımpaşa banlı olmasalardı ve bu konuyu gorselerdi
foncu kıza yaşını sordugumda bana thirty three dedi three diyince aklıma bostonun mikrofoncusu adam, porzingis tatum white her ucluk salladıgında threeeeeee diye bağıran adam geldi ve bu yüzden kız bende duygusal bir bağ oluşturdu. Herşey 5 dolar ve o three için düşünülüyor acaba yatırmalı mıyım yoksa yatırmamalı mıyım

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,262
28,841
113
foncu kıza yaşını sordugumda bana thirty three dedi three diyince aklıma bostonun mikrofoncusu adam, porzingis tatum white her ucluk salladıgında threeeeeee diye bağıran adam geldi ve bu yüzden kız bende duygusal bir bağ oluşturdu. Herşey 5 dolar ve o three için düşünülüyor acaba yatırmalı mıyım yoksa yatırmamalı mıyım
Sen slot çevirirken 33 yaşında latino bir gacının mutfakta meşhur Portekiz tatlısı Pastel De Nata yaptığını düşün. O yüzden kesinlikle yatirmalisin

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,819
113
Le le le Sakine
Niye gittin tütüne
Gel beraber kaçalım
Bak gidiyor makina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...