Psikiyatri tanidik var dost
değer, yatır beş dolar.küfür edersen ban yiyeceksin maalesef ama sorum net değil mi ? Değer mi değmez mi 5 dolar
İşte aradıgım cevap tam olarak buydu. Teşekkürler ancak net değildeğer, yatır beş dolar.
Fark ederse kahrolayim yeter ki alıntı yapma artıkTeşekkür ederim maalesef raporlandın
BEŞ AMERİKAN DOLARIYLA STEAM'da ALIŞVERİŞ YAPARAK ARKADAŞ EKLEME ÖZELLİĞİNİ AKTİFLEŞTİR ve DÜN TANIŞTIĞIN 33 YAŞINDAKİ PORTEKİZLİ KADINI ARKADAŞ LİSTENE EKLEMEK İÇİN İSTEK YOLLA!İşte aradıgım cevap tam olarak buydu. Teşekkürler ancak net değil
Ağır şizofren bulasmayın adamaKeşke brendford ve Kasımpaşa banlı olmasalardı ve bu konuyu gorselerdi
foncu kıza yaşını sordugumda bana thirty three dedi three diyince aklıma bostonun mikrofoncusu adam, porzingis tatum white her ucluk salladıgında threeeeeee diye bağıran adam geldi ve bu yüzden kız bende duygusal bir bağ oluşturdu. Herşey 5 dolar ve o three için düşünülüyor acaba yatırmalı mıyım yoksa yatırmamalı mıyımKeşke brendford ve Kasımpaşa banlı olmasalardı ve bu konuyu gorselerdi
net değilBEŞ AMERİKAN DOLARIYLA STEAM'da ALIŞVERİŞ YAPARAK ARKADAŞ EKLEME ÖZELLİĞİNİ AKTİFLEŞTİR ve DÜN TANIŞTIĞIN 33 YAŞINDAKİ PORTEKİZLİ KADINI ARKADAŞ LİSTENE EKLEMEK İÇİN İSTEK YOLLA!
Sen slot çevirirken 33 yaşında latino bir gacının mutfakta meşhur Portekiz tatlısı Pastel De Nata yaptığını düşün. O yüzden kesinlikle yatirmalisinfoncu kıza yaşını sordugumda bana thirty three dedi three diyince aklıma bostonun mikrofoncusu adam, porzingis tatum white her ucluk salladıgında threeeeeee diye bağıran adam geldi ve bu yüzden kız bende duygusal bir bağ oluşturdu. Herşey 5 dolar ve o three için düşünülüyor acaba yatırmalı mıyım yoksa yatırmamalı mıyım
panna cotta yapsa da fena olmayabilir afiyetle yerimSen slot çevirirken 33 yaşında latino bir gacının mutfakta meşhur Portekiz tatlısı Pastel De Nata yaptığını düşün. O yüzden kesinlikle yatirmalisin
Ağzının tadını bilmek böyle bişipanna cotta yapsa da fena olmayabilir afiyetle yerim