- 7,750
- 2,681
- 113
sabir onemli tabi de bi almaya baslarsa .dMuhabbeti görünce 500 attım oynuyorum durum göründüğü gibi doğru eli beklemek lazım sabır önemli bu oyunda
sabir onemli tabi de bi almaya baslarsa .dMuhabbeti görünce 500 attım oynuyorum durum göründüğü gibi doğru eli beklemek lazım sabır önemli bu oyunda
Adam diyor mesela 14.12 14.16 bu dakikaların ilk uçuşları en az 2ye ulaşacak diyor kendi oynadığı sitedennasil yani
Kazançta payım var yani😁Muhabbeti görünce 500 attım oynuyorum durum göründüğü gibi doğru eli beklemek lazım sabır önemli bu oyunda
onlara inanma kral oyle vise olsa vururlar parayi nerden bilcek .dAdam diyor mesela 14.12 14.16 bu dakikaların ilk uçuşları en az 2ye ulaşacak diyor kendi oynadığı siteden
Dost hiç bir zaman 2 el üst üste girmiyorum . Doğru eli beklerken 2 mavi üst üste almışsa asla girmiyorum 2 ve üstü mavi serisi olduğunda bazen 20 tür mavi atar ama oynadığın siteye bağlı ödediğin betcoda olur sadece. Diğer sitelerde seri en çok 8 9 türdür ve nadirddirsabir onemli tabi de bi almaya baslarsa .d
Max700 atabiliyorsun para vurulacak şey değilonlara inanma kral oyle vise olsa vururlar parayi nerden bilcek .d
Ben de komple satırın dolmasını bekliyorum bir alt satıra geçen ele basıyorumDost hiç bir zaman 2 el üst üste girmiyorum . Doğru eli beklerken 2 mavi üst üste almışsa asla girmiyorum 2 ve üstü mavi serisi olduğunda bazen 20 tür mavi atar ama oynadığın siteye bağlı ödediğin betcoda olur sadece. Diğer sitelerde seri en çok 8 9 türdür ve nadirddir
Yok onu bilemez aviator oyunu başlattığı anda rast gele matematiksel oran veriyor biten eli tıklarsanız gorursunuzAdam diyor mesela 14.12 14.16 bu dakikaların ilk uçuşları en az 2ye ulaşacak diyor kendi oynadığı siteden
benim bir arkadas oynuyordu askerde ben ruletciyim bunu oynayamam mesela herkesinsansi baska oyunlardaDost hiç bir zaman 2 el üst üste girmiyorum . Doğru eli beklerken 2 mavi üst üste almışsa asla girmiyorum 2 ve üstü mavi serisi olduğunda bazen 20 tür mavi atar ama oynadığın siteye bağlı ödediğin betcoda olur sadece. Diğer sitelerde seri en çok 8 9 türdür ve nadirddir
Roulette de çok kazanan gördüm bir çakallığı var mı onunbenim bir arkadas oynuyordu askerde ben ruletciyim bunu oynayamam mesela herkesinsansi baska oyunlarda
yok tamamen sans bide sayi takibi neyden sonra ne gelir artik beyin algiliyo izleye izleye kaybede kaybede bazen hic bise kaybetmene engel olamiyo .d istedikleri yere sokuyolar topuRoulette de çok kazanan gördüm bir çakallığı var mı onun
hangi sitede var dost öyle bonusYüzde yüz aaviator bonusundan kazanıp slotta parayı hiç eden nadir salaklardanim
yüksek kasa ile mi giriyorsun çünkü çok seçenek varCrazy time'da en çok kazandım diyelim