http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Crash Games Sahtekarlık Mı Var?

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,177
3,079
113
sabir onemli tabi de bi almaya baslarsa .d
Dost hiç bir zaman 2 el üst üste girmiyorum . Doğru eli beklerken 2 mavi üst üste almışsa asla girmiyorum 2 ve üstü mavi serisi olduğunda bazen 20 tür mavi atar ama oynadığın siteye bağlı ödediğin betcoda olur sadece. Diğer sitelerde seri en çok 8 9 türdür ve nadirddir

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
yok botu cikmis da yok osu busu varmis da hikaye alayi oyun kazandirmaya aciksa kazandirir kapaliysa zaten her girmene kasani bi sekil eritip batirir

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,754
1,991
113
Dost hiç bir zaman 2 el üst üste girmiyorum . Doğru eli beklerken 2 mavi üst üste almışsa asla girmiyorum 2 ve üstü mavi serisi olduğunda bazen 20 tür mavi atar ama oynadığın siteye bağlı ödediğin betcoda olur sadece. Diğer sitelerde seri en çok 8 9 türdür ve nadirddir
Ben de komple satırın dolmasını bekliyorum bir alt satıra geçen ele basıyorum

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,177
3,079
113
Adam diyor mesela 14.12 14.16 bu dakikaların ilk uçuşları en az 2ye ulaşacak diyor kendi oynadığı siteden
Yok onu bilemez aviator oyunu başlattığı anda rast gele matematiksel oran veriyor biten eli tıklarsanız gorursunuz

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
benim bir arkadas oynuyordu askerde ben ruletciyim bunu oynayamam mesela herkesinsansi baska oyunlarda

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Roulette de çok kazanan gördüm bir çakallığı var mı onun
yok tamamen sans bide sayi takibi neyden sonra ne gelir artik beyin algiliyo izleye izleye kaybede kaybede bazen hic bise kaybetmene engel olamiyo .d istedikleri yere sokuyolar topu

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,136
1,766
113
Hileli olmayan kumar oyunu yok