- 7,172
- 2,889
- 113
yok kardeşim sorun değil sadece gördüğümü söyledim canın sağolsunValla dost senle onun arasında kaldım o daha aktif göründü. Eğer o ulaşmazsa sana göndeririz olur mu
yok kardeşim sorun değil sadece gördüğümü söyledim canın sağolsunValla dost senle onun arasında kaldım o daha aktif göründü. Eğer o ulaşmazsa sana göndeririz olur mu
Benden önce takip edenler varsa sorun yok çıkarılabilirim hak geçmesin3 sayfada geldik ama olsun sorun değil @lamineyamal 1 sayfada bol şans var 4 sayfada 2 mesaj var bumu takip edenler
yok yok hakkındır seçilmişsin broBenden önce takip edenler varsa sorun yok çıkarılabilirim hak geçmesin
@KaRaaBenden önce takip edenler varsa sorun yok çıkarılabilirim hak geçmesin
Arkadaş roll yapsın kazanırsa @KaRaa ödül alsın
nerde la 2 mesaj hangi konu da ?Aman hepsini siz alın her seferinde size verilsin başka kimseye verilmesin kendin geçen 2 mesajla alırken hiç sesin soluğun çıkmıyordu
Bro özür dilerim başkasıyla karıştırdım kusuruma bakma seviliyorsunnerde la 2 mesaj hangi konu da ?
Hahahahahahahah 😂😂😂😂Bro özür dilerim başkasıyla karıştırdım kusuruma bakma seviliyorsun
karıştırma lütfen kardeşim hakkım varsa kendimi savunurum sadece benBro özür dilerim başkasıyla karıştırdım kusuruma bakma seviliyorsun
Beğendim 🥳Beyler kendim bizzat kontrol ettim Samet Kardeş gayet hakkaniyetli seçmiş tek lamine yamala takıldım bir sayfada vardı zaten diğer arkadaşda kendisi sıkıntı yok dedi son olarak daha fazla kargaşa yapmanıza gerek yok çıkan arkadaşlariniza biraz saygı duyun bu para sizi zenginde etmez fakirde. Biraz onur rica ediyorum...
ee biz başka bişey mi dedik fiskiyi fazla kaçırmaBeyler kendim bizzat kontrol ettim Samet Kardeş gayet hakkaniyetli seçmiş tek lamine yamala takıldım bir sayfada vardı zaten diğer arkadaşda kendisi sıkıntı yok dedi son olarak daha fazla kargaşa yapmanıza gerek yok çıkan arkadaşlariniza biraz saygı duyun bu para sizi zenginde etmez fakirde. Biraz onur rica ediyorum...
Yok dost bıraktım çay içiyorum kaçak çayee biz başka bişey mi dedik fiskiyi fazla kaçırma![]()
Dost sen 20k mı 10kmı ne roll açıyordun geçende noldu gözükmedin.İşler ters mi gitti senindeDostlar @Colina53 dostumuz çalışıyor galiba henüz dönüş yapmadı. Döndüğü an emanetlerinizi ileteceğim
Ay sonu reis bizde tökezledik bu ara 😀Dost sen 20k mı 10kmı ne roll açıyordun geçende noldu gözükmesin. İşler ters mi gitti seninde
Boşver git aldığını faize yatır 5 sene sonra aylık kazancın 150k 😂😂Ay sonu reis bizde tökezledik bu ara 😀
Ah samsun 1-2 yapaydi actiirscaktim sanaAy sonu reis bizde tökezledik bu ara 😀
Düzelir umarım dost,,heepp aynıyız valla,,bi tavan yapıyoruzz sonrasında 3 gün sürmüyor beyliğimizzAy sonu reis bizde tökezledik bu ara 😀