Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Colina53 / Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Beyler kendim bizzat kontrol ettim Samet Kardeş gayet hakkaniyetli seçmiş tek lamine yamala takıldım bir sayfada vardı zaten diğer arkadaşda kendisi sıkıntı yok dedi son olarak daha fazla kargaşa yapmanıza gerek yok çıkan arkadaşlariniza biraz saygı duyun bu para sizi zenginde etmez fakirde. Biraz onur rica ediyorum...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,214
2,348
113
Beyler kendim bizzat kontrol ettim Samet Kardeş gayet hakkaniyetli seçmiş tek lamine yamala takıldım bir sayfada vardı zaten diğer arkadaşda kendisi sıkıntı yok dedi son olarak daha fazla kargaşa yapmanıza gerek yok çıkan arkadaşlariniza biraz saygı duyun bu para sizi zenginde etmez fakirde. Biraz onur rica ediyorum...
Beğendim 🥳

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,172
2,889
113
ee biz başka bişey mi dedik fiskiyi fazla kaçırma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...