- 5,432
- 3,519
- 113
AHAHAHAHAHAHAHAHAU KNKOoo gardaşım kazanmışız ?
AHAHAHAHAHAHAHAHAU KNKOoo gardaşım kazanmışız ?
Valla Mı be reis1-2 olsaydı maç samsun maçı 10 k aticaktim sana
Tebrikler kesene bereket tekrardan sorun olmazArkadaşlar aranızdan bir kişi secicem o kişi de kendi ile beraber toplam 5 kişi olucak sekilde kişileri belirliycek...sorun olmaz insallah
Kesene bereket dost@sametcan80 kardeş sen seç ibani sana atsinlar sende seninkini bana at
Yakışır,,@sametcan80 kardeş sen seç ibani sana atsinlar sende seninkini bana at
kesene bereket@sametcan80 kardeş sen seç ibani sana atsinlar sende seninkini bana at
Reelden görüştüğüm arkadaşım o yüzden yazdım yanlış anlaşılmasınAHAHAHAHAHAHAHAHAU KNK
Seni severim dostumValla Mı be reis
Haydi bakalim@sametcan80 kardeş sen seç ibani sana atsinlar sende seninkini bana at
Tamamdır reis@sametcan80 kardeş sen seç ibani sana atsinlar sende seninkini bana at
Ayıb ediyon kanka kötü anlamda demedim seni seviyorumReelden görüştüğüm arkadaşım o yüzden yazdım yanlış anlaşılmasın
Knk sen neden elmaslari bozdurup kupon parası almıyorsun 2000 fazla elmasın varTamamdır reis
Mesajı yetmiyor kiKnk sen neden elmaslari bozdurup kupon parası almıyorsun 2000 fazla elmasın var
1 kere aldıysa 2. De 5000 mesaj 2500 elmasa 500 nakit alabiliyor veya 2000 elmasa 250 kupon hakkıKnk sen neden elmaslari bozdurup kupon parası almıyorsun 2000 fazla elmasın var
Tmm işte 250 kupon parası için dedim1 kere aldıysa 2. De 5000 mesaj 2500 elmasa 500 nakit alabiliyor veya 2000 elmasa 250 kupon hakkı
5000 mesaj olması lazim kankamTmm işte 250 kupon parası için dedim
Haa mesaj yetmiyorMesajı yetmiyor ki