Hak ettin Knk senTamam knk
Hak ettin Knk senTamam knk
@Kashima takip ettim kankaReis beş kişi liste yap adam başı 150 TL o kadar takip ettiler...bana IBAN at dağıtımı sen yap
Ben nerdeyimBaşından beri takip edenler
Ramiz
Faruk
Muro
Kashima
Başka varmı
En başta vardık
Adam 5 kişi demiş ilk adımdan beri takip eden zaten 6 kişi var. Benim yerimde olsan ne yapardın söyle?@Kashima takip ettim kanka
Ben vardım da listeci sen misin?Başından beri takip edenler
Ramiz
Faruk
Muro
Kashima
Başka varmı
En başta vardık
Adama dm atıyorum zaten burada yazma adminler sıkıntı cikarmasinBaşından beri takip edenler
Ramiz
Faruk
Muro
Kashima
Başka varmı
En başta vardık
Knka sen biliyon kimler varAdam 5 kişi demiş ilk adımdan beri takip eden zaten 6 kişi var. Benim yerimde olsan ne yapardın söyle?
Yaw kardeşim @Colina53 kendi dedi listeye al diye kendin gördünAdam 5 kişi demiş ilk adımdan beri takip eden zaten 6 kişi var. Benim yerimde olsan ne yapardın söyle?
Listeyi Çıkar at burayaAdam 5 kişi demiş ilk adımdan beri takip eden zaten 6 kişi var. Benim yerimde olsan ne yapardın söyle?
Beni ekledi @Colina53 den izin almıştımBaşından beri takip edenler
Ramiz
Faruk
Muro
Kashima
Başka varmı
En başta vardık
Tamam 6 yapAdam 5 kişi demiş ilk adımdan beri takip eden zaten 6 kişi var. Benim yerimde olsan ne yapardın söyle?
Hacı beni eklememişler herhaldeListeyi Çıkar at buraya
Seninle 7 kişi oluyor diyorum sen niye anlamamakta ısrar ediyorsun. Baştan beri takip edeni çıkarıp seni mi ekleyim kardesimYaw kardeşim @Colina53 kendi dedi listeye al diye kendin gördün