- 7,072
- 2,274
- 113
Yaw Arkadaş adam kendi dedi al diye bak burda algılamayan sensin kardeşim. Ben anlatamadım galiba ya d sen anlamadınBenim ödülü sana atacam yeterki bi sus algınız mi almıyor ben mi anlatamiyorum
Yaw Arkadaş adam kendi dedi al diye bak burda algılamayan sensin kardeşim. Ben anlatamadım galiba ya d sen anlamadınBenim ödülü sana atacam yeterki bi sus algınız mi almıyor ben mi anlatamiyorum
kanka salla bırak alsınlarYaw Arkadaş adam kendi dedi al diye bak burda algılamayan sensin kardeşim. Ben anlayamadım galiba ya d sen anlamadın
😂😂😂Yine listeler havada uçuşuyor @Daimon bunlar da çok abarttılar artik
Kardeşim sen bana iban at sende ödül alacaksın diyorum. Daha sen ne diyorsun ben anlamiyorumYaw Arkadaş adam kendi dedi al diye bak burda algılamayan sensin kardeşim. Ben anlayamadım galiba ya d sen anlamadın
Ben vardım kanka ondan dedimkanka salla bırak alsınlar
Ok kankaKardeşim sen bana iban at sende ödül alacaksın diyorum. Daha sen ne diyorsun ben anlamiyorum
Adam seni eklemiş kashıwa sen niye kaşınıyon Knka hala Tm daBen vardım kanka ondan dedim
senin canın sıkılıyor herhalde millete bulaşmak istiyorsun bana bulaş da ikimiz de banlanalımYine listeler havada uçuşuyor @Daimon bunlar da çok abarttılar artik
Beni de listeye alır mısın 🤣🤣🤣
Kardeş çalışıyorum o yüzden kusurabakmayin
Herkes kendi dengiylen ugrasir kanka o yüzden sen benim dengim değilsin puahhasenin canın sıkılıyor herhalde millete bulaşmak istiyorsun bana bulaş da ikimiz de banlanalım
Yaw Erhan ne güldüm ya 😂 😂 😂Yine listeler havada uçuşuyor @Daimon bunlar da çok abarttılar artik
Senin dengin de mi var 😂😂😂Herkes kendi dengiylen ugrasir kanka o yüzden sen benim dengim değilsin puahha
Sen de benim dengim olamazsın zaten ama yaptığın yani çekememezlik mi denilir artık ne denilir bilmiyorum konuyla alakan yok konuya Ortaya laf atıyorsun bir de gülücük koyuyorsun Şaka yaptım gibisinden yer mi muro iş koyuyorsun ilk baştaHerkes kendi dengiylen ugrasir kanka o yüzden sen benim dengim değilsin puahha
Bu forumda yok maalesef puhahaSenin dengin de mi var 😂😂😂