Aklına gelen başka kim var hemen ekleyelim@wasil dost gülelim hep beraber 🤣🤣🤣🤣🤣
Aklına gelen başka kim var hemen ekleyelim@wasil dost gülelim hep beraber 🤣🤣🤣🤣🤣
Bol sans dost liste acik mi gec geldik teKişi sayısına göre bakicaz eğer kupon gelirse
Kupon gelmeden birbirlerine girmişler reis 😂 kupon yatınca sessizlik çöker buraya bol şansKişi sayısına göre bakicaz eğer kupon gelirse
Aga katılmak için izin istedim sen de verdin takipteyim şuan millet kendi kafasına göre liste yapıyor 🙃Kardeş kupon geldi de benim mi haberim yok herkes kendince liste yapıyor bu durun Allah aşkına keyif yapicaz dedik mevzu nerelere gitti..
Dostum benim bu forumdaki tek amacım eğlenmek oldu inan bugüne kadar hiç bir zaman maddi olmadıKonuyu takip edip veya totem yapmanızın amacı maddi bi çıkarsa lütfen takip etmeyin konuyu , forumun amacı eğlenmektir. 🧐
Sende o zaman Liste falan üst perdeden konuşma. Konuyla alakam yoksa benim kastederek yazma. Haydi bak işineKorkma ben para için yazmıyorum al hepsi senin olsun ve bir daha beni etiket etme lütfen
Niye bırakıyorsun Kral devam et takip et senBen bırakıyorum takıbi Murat kashıva ramiz dışımda takip efem görmedim ben kaçar
İşte bu komikti kanka 😂😂😂Konuyu takip edip veya totem yapmanızın amacı maddi bi çıkarsa lütfen takip etmeyin konuyu , forumun amacı eğlenmektir. 🧐