Bazen kazanç paylaşıyoruz dağıtım yoksa niye paylastin diye kızıyorlar şef sence burda maddi amacı olmayan kimse var mıdır 200-300 lira için kavga ediyorlar beş dk sonra kaybedicekleri para ne diyim ki...Konuyu takip edip veya totem yapmanızın amacı maddi bi çıkarsa lütfen takip etmeyin konuyu , forumun amacı eğlenmektir. 🧐
Erhan ı takma 😂😂Sende o zaman Liste falan üst perdeden konuşma. Konuyla alakam yoksa benim kastederek yazma. Haydi bak işine
Görüşürüz dost kendine iyi bak lütfenBen bırakıyorum takıbi Murat kashıva ramiz dışımda takip efem görmedim ben kaçar
Ağzına sağlık sen vatansever birine benziyorsunBazen kazanç paylaşıyoruz dağıtım yoksa niye paylastin diye kızıyorlar şef sence burda maddi amacı olmayan kimse var mıdır 200-300 lira için kavga ediyorlar beş dk sonra kaybedicekleri para ne diyim ki...
Çok değişik bir dostsun kimse ekmeğine el uzatmadı bu gerginliğin neden açacımız gülüp eğlenmekSende o zaman Liste falan üst perdeden konuşma. Konuyla alakam yoksa benim kastederek yazma. Haydi bak işine
Reis o yüzden diyoruz konu içinde maddi konuşulmasın DM üzerinde olsun diyeBazen kazanç paylaşıyoruz dağıtım yoksa niye paylastin diye kızıyorlar şef sence burda maddi amacı olmayan kimse var mıdır 200-300 lira için kavga ediyorlar beş dk sonra kaybedicekleri para ne diyim ki...
Kral bu 1xbet niye böyle yaptı acaba aktif oynadığım bir sitedir tuhaf gerçekten.Konuyu takip edip veya totem yapmanızın amacı maddi bi çıkarsa lütfen takip etmeyin konuyu , forumun amacı eğlenmektir. 🧐
Senin seviyene inmicem adamin kuponu devam ederken 2 3 defa liste paylaşıyorsun bu yanlış kupon gelir liste yapılır ödüller dağıtılır konu kapanır bu kadar basit sen ise basit olan bir işi bile çok zorlastirdin neyse sana cvp verirsem ben zamana yazık olurSende o zaman Liste falan üst perdeden konuşma. Konuyla alakam yoksa benim kastederek yazma. Haydi bak işine
Sende bkunu çıkarma takip ediyorsan etBeyler liste 5 kişi . Kişi başı 50 tl liste için kavga etmeyimin
Beni de ekler misin evde burger kingden çaldığım ketçap ile kuru ekmek yiyorumKişi sayısına göre bakicaz eğer kupon gelirse