Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Colina53 | Kasa 9K Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Konuyu takip edip veya totem yapmanızın amacı maddi bi çıkarsa lütfen takip etmeyin konuyu , forumun amacı eğlenmektir. 🧐
Bazen kazanç paylaşıyoruz dağıtım yoksa niye paylastin diye kızıyorlar şef sence burda maddi amacı olmayan kimse var mıdır 200-300 lira için kavga ediyorlar beş dk sonra kaybedicekleri para ne diyim ki...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,498
23,759
113
Hadi lan ev yeşillensin artık ya harmanlıktan oluyom

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,435
574
113
Bazen kazanç paylaşıyoruz dağıtım yoksa niye paylastin diye kızıyorlar şef sence burda maddi amacı olmayan kimse var mıdır 200-300 lira için kavga ediyorlar beş dk sonra kaybedicekleri para ne diyim ki...
Ağzına sağlık sen vatansever birine benziyorsun

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,548
10,366
113
Sende o zaman Liste falan üst perdeden konuşma. Konuyla alakam yoksa benim kastederek yazma. Haydi bak işine
Çok değişik bir dostsun kimse ekmeğine el uzatmadı bu gerginliğin neden açacımız gülüp eğlenmek

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,634
82,487
113
Reis o yüzden diyoruz konu içinde maddi konuşulmasın DM üzerinde olsun diye

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,182
22,703
113
Sende o zaman Liste falan üst perdeden konuşma. Konuyla alakam yoksa benim kastederek yazma. Haydi bak işine
Senin seviyene inmicem adamin kuponu devam ederken 2 3 defa liste paylaşıyorsun bu yanlış kupon gelir liste yapılır ödüller dağıtılır konu kapanır bu kadar basit sen ise basit olan bir işi bile çok zorlastirdin neyse sana cvp verirsem ben zamana yazık olur

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,498
23,759
113
Sapla
Ulan burada bu kadar muhabbet oldu Bir de kupon yatarsa var ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...