- 11,435
- 9,983
- 113
beyler ben 3-4 kişiyi takip ederken gördüm listede hepsinin ismi var şımarmayın bol şanslar yazıp gol olduğunda gol yazıyorsunuz veya başkası sayı yazdıktan 15 saniye sonra aynı sayıyı yazıyorsunuz.
Umarım şansın devam eder dostum ama takıp edip yapanlardan olsaydı iyi olurdu neyse sağlık olsunArkadaşlar birazdan tek maça giricez yine
Buralardayiz getiririz onuda sakincene oyna dost şeytanın bol olsunArkadaşlar birazdan tek maça giricez yine
futbola girersen getiririm baskete girersen karışmam rizeliArkadaşlar birazdan tek maça giricez yine
Ben varmiydim dost?beyler ben 3-4 kişiyi takip ederken gördüm listede hepsinin ismi var şımarmayın bol şanslar yazıp gol olduğunda gol yazıyorsunuz veya başkası sayı yazdıktan 15 saniye sonra aynı sayıyı yazıyorsunuz.
sen git eşinle bungalova boşver burası karışıkNerde benim param 2 dk dir takip ediyorum
Sponsorluk sözünü alammı rizelim kesene bereket buarada @Colina53Arkadaşlar birazdan tek maça giricez yine
Nerde benim param 2 dk dir takip ediyorum
Sağol dostArkadaşlar parayı gönderdim arkadasimizla ikerisime gecebilirsiniz
Takılma dost herkezi yazamazsin liste adil olmuşRamiz sayfa dörtten beri var sen nerdesin o ara hiç rastlamadım
O ne demek oluyor reis..😅😅Sponsorluk sözünü alammı rizelim kesene bereket buarada @Colina53
seni gördüm çoğu kez ama rollerde yeniyim ben kuralları pek bilmiyorumBen varmiydim dost?
Hadi gir maç söyleyim mi?Arkadaşlar birazdan tek maça giricez yine
Kardeşim çoğu arkadaş ilk yarilarin sonu ikinci yarının basi geldi nasıl adamların hakkını yiyeyim bak oradan ilk sayfadan kimler var kimler ne zaman gelmiş neden böyle yapıyorsunuz anlamiyorum adammi kayiriyorum veya adammi seciyorum kimi gorduysem onu yazıyorum adam en kafadan var ilk yarı sonu gelenimi yazarsın kafadan gelen adamimi hangisiniŞimdi sadece 5 arkadaş takip edin kanka o zaman![]()
Kanka haklısın da kendime haksizlik saydım ama be :/Kardeşim çoğu arkadaş ilk yarilarin sonu ikinci yarının basi geldi nasıl adamların hakkını yiyeyim bak oradan ilk sayfadan kimler var kimler ne zaman gelmiş neden böyle yapıyorsunuz anlamiyorum adammi kayiriyorum veya adammi seciyorum kimi gorduysem onu yazıyorum adam en kafadan var ilk yarı sonu gelenimi yazarsın kafadan gelen adamimi hangisini
Gelmez dayım senide tanıyorum muhabbetimiz var sen Allah için adam ayirsam senide yazamazmiydim sen söyleTakılma dost herkezi yazamazsin liste adil olmuş
la boşver alla alla yeni listeye kazananları koyma herkes kazansın takip edenleri al sende var yaKardeşim çoğu arkadaş ilk yarilarin sonu ikinci yarının basi geldi nasıl adamların hakkını yiyeyim bak oradan ilk sayfadan kimler var kimler ne zaman gelmiş neden böyle yapıyorsunuz anlamiyorum adammi kayiriyorum veya adammi seciyorum kimi gorduysem onu yazıyorum adam en kafadan var ilk yarı sonu gelenimi yazarsın kafadan gelen adamimi hangisini