Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Colina53 | Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,435
9,983
113
beyler ben 3-4 kişiyi takip ederken gördüm listede hepsinin ismi var şımarmayın bol şanslar yazıp gol olduğunda gol yazıyorsunuz veya başkası sayı yazdıktan 15 saniye sonra aynı sayıyı yazıyorsunuz.

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,115
3,576
113
Şimdi sadece 5 arkadaş takip edin kanka o zaman :D
Kardeşim çoğu arkadaş ilk yarilarin sonu ikinci yarının basi geldi nasıl adamların hakkını yiyeyim bak oradan ilk sayfadan kimler var kimler ne zaman gelmiş neden böyle yapıyorsunuz anlamiyorum adammi kayiriyorum veya adammi seciyorum kimi gorduysem onu yazıyorum adam en kafadan var ilk yarı sonu gelenimi yazarsın kafadan gelen adamimi hangisini

Oguzhankaya1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,167
1,970
113
Kardeşim çoğu arkadaş ilk yarilarin sonu ikinci yarının basi geldi nasıl adamların hakkını yiyeyim bak oradan ilk sayfadan kimler var kimler ne zaman gelmiş neden böyle yapıyorsunuz anlamiyorum adammi kayiriyorum veya adammi seciyorum kimi gorduysem onu yazıyorum adam en kafadan var ilk yarı sonu gelenimi yazarsın kafadan gelen adamimi hangisini
Kanka haklısın da kendime haksizlik saydım ama be :/

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,435
9,983
113
la boşver alla alla yeni listeye kazananları koyma herkes kazansın takip edenleri al sende var ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...