- 2,249
- 189
- 63
Bence dost girme Baska Mac bak
Acele etme Hacı sağlam maç bulOynatmıyor limit koydu başka maç bakicam
Sakın sakın oyniyalim reis güzel 1 adim daha yakalarsin suanOynatmıyor limit koydu başka maç bakicam
Öyle yaptı limit koymuşBence dost girme Baska Mac bak
Hemso ikinci adım gelirse takip sen yap listeyi yani..ama sürekli rollerde olanlari seçme..uyarmiSüreden dolayı riske atma derim ama yine de sen bilirsin
Basket oynanmaz zaten ya basket neymiş hacı hep 1 sayıdan yatıyorBasket maçı Yok mecbur futbol
Sıkıntı yok sen kazan da hallederizHemso ikinci adım gelirse takip sen yap listeyi yani..ama sürekli rollerde olanlari seçme..uyarmi
Hele bu gelsin maç reisHemso ikinci adım gelirse takip sen yap listeyi yani..ama sürekli rollerde olanlari seçme..uyarmi
Dost ben ilk kez senin rollingine katılıyorum bana bı kahvaltilik ismarlasan kazanirsan çok ama çok sevinirim 3 gündür fena diplerdeyim, en baştan beri takipteyim, bol sans tekrardanHemso ikinci adım gelirse takip sen yap listeyi yani..ama sürekli rollerde olanlari seçme..uyarmi
Bol sans kardes gunaydin.burasi surekli rollere katilan adamlarla dolu be isin zor.Gelirse arkadaşları görürüm..ama sürekli roll lerde bulunanlara bı kiyagim olmuycak gelirse diğer arkadaşlara yardimci olurum .
Dost bende hıc rol yokBol sans kardes gunaydin.burasi surekli rollere katilan adamlarla dolu be isin zor.
Kim onlar hacı la 😂Bol sans kardes gunaydin.burasi surekli rollere katilan adamlarla dolu be isin zor.
Ben katılmıyorum dost, gunaydin. İlk kez katiliyorumBol sans kardes gunaydin.burasi surekli rollere katilan adamlarla dolu be isin zor.
Ben olsam 10k para basacak adama maç önermem mesela 😂Ekli dosyayı görüntüle 824998 bu macı deneyebilirsin kral 3.5 üst duruyo
Kendi oynar benceEkli dosyayı görüntüle 824998 bu macı deneyebilirsin kral 3.5 üst duruyo
Çok uzun degilmi dost ilk yarı kistirsak bı tane alt daha iyi benceEkli dosyayı görüntüle 824998 bu macı deneyebilirsin kral 3.5 üst duruyo
Ulu orta soyleyince bide gurur yapip kavga edeni var yuzsuz olanida var.collina az cok hakimdir arada goruyorum onu bilir heralde kim neci.Kim onlar hacı la 😂