Kanka herkes nasibini yer bende ilk defa role katılıyorum ama can sıkıntısından para için degilBol sans kardes gunaydin.burasi surekli rollere katilan adamlarla dolu be isin zor.
Kanka herkes nasibini yer bende ilk defa role katılıyorum ama can sıkıntısından para için degilBol sans kardes gunaydin.burasi surekli rollere katilan adamlarla dolu be isin zor.
Bakıyoruz bizde olucak maclara fikir sadeceBen olsam 10k para basacak adama maç önermem mesela 😂
Bana da diyo olabilirsin diye düşündüm ondan sordum 2-3 aydır iş yüzünden aktif değildim forumda 😂Ulu orta soyleyince bide gurur yapip kavga edeni var yuzsuz olanida var.collina az cok hakimdir arada goruyorum onu bilir heralde kim neci.
Zaten forumda ilk defa gordugum cok kisi var konuda hos gelmislrKanka herkes nasibini yer bende ilk defa role katılıyorum ama can sıkıntısından para için degil
Tamam maç bulamadım zaten atalım bunaEkli dosyayı görüntüle 824998 bu macı deneyebilirsin kral 3.5 üst duruyo
Senin verdiğin maçtan yatarsa üzülür müsün reis o kadar para? Üzülürsün bence. Üzülmemek için karışmamak en iyisi benim de gözüme çarpan 2-3 maç var ama bende kalsın 😂Bakıyoruz bizde olucak maclara fikir sadece
Bende takip ediyorum çünkü bende roll açıcam nasıl işliyor diyeZaten forumda ilk defa gordugum cok kisi var konuda hos gelmislr
Zor maçTamam maç bulamadım zaten atalım buna
Biraz riskli gibi geldi bana dost bu düşün istersenTamam maç bulamadım zaten atalım buna
Olur kral genelde 4-5 gol cıkmışTamam maç bulamadım zaten atalım buna
Reiss o maç yok canlı daTamam maç bulamadım zaten atalım buna
Oranlar yüksek 4 gol zorOlur kral genelde 4-5 gol cıkmış
Hoş bulduk dost. Eski uyeyizde pek aktif olamıyordum ben. Bu ara çok tersoyum uyku girmiyor gözüme 3 gündür çok fenayimZaten forumda ilk defa gordugum cok kisi var konuda hos gelmislr
Bastınmı başkanTamam maç bulamadım zaten atalım buna
Başka maça bak en iyisiReiss o maç yok canlı da
Bence bekle reis niye acele edesin kiReiss o maç yok canlı da
Yokmuş sitedeBastınmı başkan
Hepimiz aynıyız Hacı huzur İslam'daHoş bulduk dost. Eski uyeyizde pek aktif olamıyordum ben. Bu ara çok tersoyum uyku girmiyor gözüme 3 gündür çok fenayim
Allah sonumuzu hayır etsin dost inşallah en hiç bu kdr kötü zamanlar gecirmemistim. Harbiden insan başına gelince daha iyi anlıyor bazı şeylerin kıymetini.Hepimiz aynıyız Hacı huzur İslam'da![]()
İns aynen öyleAllah sonumuzu hayır etsin dost inşallah en hiç bu kdr kötü zamanlar gecirmemistim. Harbiden insan başına gelince daha iyi anlıyor bazı şeylerin kıymetini.