- 2,275
- 1,574
- 113
Peru 2 Lig dep 1.5 üst gir keyfine bak slotla falan kendini butirmissin daha da bitirme
Olum ii bisi söyleyecek değilsin ya yangına körükle gidion bende avutmuom zaten ne olur ne olmaz diom zatenGerçekler acıd(t)ır yapacak birşey yok sen yinede af olur yaşa çıkar diye kendini avut haklısın
En azından Rulette ihtimal yüzde 60 kazanırsınZaten 2 ihtimal yok mu? Ya kazanır ya kaybeder
Valla ben tavsiye vermedim vermemde. Ama yorumun cukk diye oturmuş haklısın 😃Bütün batık tayfa adama tavsiye veriyor oda iyi
Doğru dion kanka spora dönmek farz olduPeru 2 Lig dep 1.5 üst gir keyfine bak slotla falan kendini butirmissin daha da bitirme
Atlet don çorap diş macunu fırçası falan hazırla sen yine ne olacağı belli olmazOlum ii bisi söyleyecek değilsin ya yangına körükle gidion bende avutmuom zaten ne olur ne olmaz diom zaten
Bir gün at 500 bi dene ben slotlarla ortak değilim sofor luk yapıyorum bi sfor arkadas sürekli oynuyor du bir iki denedim gerçekten güzel lakin bazı yerde endusuk 10 bazı yerde 5 bastırıyor minimumZaten 2 ihtimal yok mu? Ya kazanır ya kaybeder
Valla kankacim hic iceri girmeye niyetim yok kaçarım bi şekilde girmem 😅Atlet don çorap diş macunu fırçası falan hazırla sen yine ne olacağı belli olmaz
Harikasın muazzam enfes pırıl pırıl parıldayan taze ve dinamik enerjili bir akıl. 🤌👏👏En azından Rulette ihtimal yüzde 60 kazanırsın
Sana kolay gelsin kardeş. Umarım kazanırsınHarikasın muazzam enfes pırıl pırıl parıldayan taze ve dinamik enerjili bir akıl. 🤌👏👏
Hic biseyi beğenmeyen arkadas sen olsan gerek millet önerisi o yönde sen söyleme onu yapalim😅Harikasın muazzam enfes pırıl pırıl parıldayan taze ve dinamik enerjili bir akıl. 🤌👏👏
Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır. Bedel ödersin ve çıktığında reis olursun milyonlarca var olan reisler gibiValla kankacim hic iceri girmeye niyetim yok kaçarım bi şekilde girmem 😅
Bazen çok ağır konuşup kalbimi kırıyorsun delikanlıHic biseyi beğenmeyen arkadas sen olsan gerek millet önerisi o yönde sen söyleme onu yapalim😅