- 1,513
- 954
- 113
Allahı karıştırmaAllah için söyle
Allahı karıştırmaAllah için söyle
Haklısın. Söyle hadiAllahı karıştırma
40 burning hot BELL LİNKAllah için söyle
Slotun peşine gidersen eldekinden olma şansın %80S.a arkadaşlar çok borc var en kötü 20 bini 40 50 yapmam lazim slot hastalığı öldürdü bizi mac demeyin gece yardircaz ya batarız ya çıkarız slot jojo holi casi vermeyecek kesim oyun önerileri kesin diye birsey yokta 100 de 50 degilde 100 60 kazanc neyde sağlarız farm mi direk alimmi
😱😱Şimdi bu slottan kaldırır mı kesin parayı diyorsun?40 burning hot BELL LİNK
Sabırla oynarsa 40 50 basarak diğer slotlara göre %80😱😱Şimdi bu slottan kaldırır mı kesin parayı diyorsun?
Bu harika ve muazzam bilgeliğin ile, neden 5 bin lira ile başlayıp %80 kazanç sağlamıyorsun?Sabırla oynarsa 40 50 basarak diğer slotlara göre %80
Kardeş risk alacam diyorsan rulet gir ya alırsın iyi ya verirsinS.a arkadaşlar çok borc var en kötü 20 bini 40 50 yapmam lazim slot hastalığı öldürdü bizi mac demeyin gece yardircaz ya batarız ya çıkarız slot jojo holi casi vermeyecek kesim oyun önerileri kesin diye birsey yokta 100 de 50 degilde 100 60 kazanc neyde sağlarız farm mi direk alimmi
Olum delimisin sen biz bilerek mi bulastik emin ol forumda o kadar insan var ki başa gelen çekilir daha iceri girmedik döner belkim yaşa gelir bisi olur ha bunlarla kendimi avutacakda degilimİçeride telefonunu T sini göremezsin. Acıyorum aslında sana çünkü kötü günler seni bekliyor ailene yazık aslında
Zaten 2 ihtimal yok mu? Ya kazanır ya kaybederKardeş risk alacam diyorsan rulet gir ya alırsın iyi ya verirsin
Anlasam rulettenKardeş risk alacam diyorsan rulet gir ya alırsın iyi ya verirsin
aynen öyle ya batacak ya çıkacak gece ne olcak gorecezZaten 2 ihtimal yok mu? Ya kazanır ya kaybeder
Gerçekler acıd(t)ır yapacak birşey yok sen yinede af olur yaşa çıkar diye kendini avut haklısınOlum delimisin sen biz bilerek mi bulastik emin ol forumda o kadar insan var ki başa gelen çekilir daha iceri girmedik döner belkim yaşa gelir bisi olur ha bunlarla kendimi avutacakda degilim
Kazanamadığı mi kim söyledi adam öneri istemiş verdik denesin tabi biraz da şans işi bunu denemeden direk tartışmaya gerek varmiBu harika ve muazzam bilgeliğin ile, neden 5 bin lira ile başlayıp %80 kazanç sağlamıyorsun?
Valla kank ben ruletten çok kazandım borçları sıfırladım. Slot çöp işAnlasam ruletten