- 23,063
- 21,558
- 113
Kaldırırsın en az 100k rahat olKanka yeni başlıcam mac muc yok yaw benim öğlene kadar bugun o parayı kaldırmam lazim
Kaldırırsın en az 100k rahat olKanka yeni başlıcam mac muc yok yaw benim öğlene kadar bugun o parayı kaldırmam lazim
Reis açıktı oyun Max winn aldım 2 liradanDur adamı daha para attırmadan batırdın saray rüyası , sweet baklava , wild West gold bu 3 ü pragmatic playin en kötü oyunlarıdır hiç değişmez gerçi hepsi kötü ama bu üçü direk blacklist
Sen aldın kankada aynı anda 100 bin kişi kaybetti sen 2₺ den Max aldin bu yine oyunun iyi olduğu anlamına gelmiyorReis açıktı oyun Max winn aldım 2 liradan
Özele baksanaKanka yeni başlıcam mac muc yok yaw benim öğlene kadar bugun o parayı kaldırmam lazim
Gir rulet e hissettiğin bölgeye bas 3x yap çık gelmezse borç bul 40k Bidaha basKanka yeni başlıcam mac muc yok yaw benim öğlene kadar bugun o parayı kaldırmam lazim
PRAGMATİC EGT AMUSNET harici bir sağlayıcıya gir bilmediğin oyunu oyna emin ol daha iyi olacaktırSağlam bi slot oyunu önersenize beyler hepsi yiyor vermiyor
Dost tebrikler. Bu siteye dikkat et günde 1 çekim hakkı var.![]()
Ooo lombus lombus😅😅
Aynen kanka bilgim var sahtesine denk gelmedigimiz sürece sikintisiz keşke para yatirmayida tek sefer yapsalarDost tebrikler. Bu siteye dikkat et günde 1 çekim hakkı var.
Çok söven var o siteye kemiriyor parayı diye, dikkatli ol dostAynen kanka bilgim var sahtesine denk gelmedigimiz sürece sikintisiz keşke para yatirmayida tek sefer yapsalar
Malmisinlan sen gereksizHot Deco 500 bet tüm kasa cevır ya allah olursun yada donun yırtılır iki seçenekli
Hiç bilmediğin bir oyuna dal kafana göre oyna. Şansın iyi gider belkiS.a arkadaşlar çok borc var en kötü 20 bini 40 50 yapmam lazim slot hastalığı öldürdü bizi mac demeyin gece yardircaz ya batarız ya çıkarız slot jojo holi casi vermeyecek kesim oyun önerileri kesin diye birsey yokta 100 de 50 degilde 100 60 kazanc neyde sağlarız farm mi direk alimmi
Oooo nambır nambır sormaya devam etseydin bana daha çok güzel oyunlar vardı nambır manbır![]()
Number number😅😅
Rulet yine kötünün iyisi..S.a arkadaşlar çok borc var en kötü 20 bini 40 50 yapmam lazim slot hastalığı öldürdü bizi mac demeyin gece yardircaz ya batarız ya çıkarız slot jojo holi casi vermeyecek kesim oyun önerileri kesin diye birsey yokta 100 de 50 degilde 100 60 kazanc neyde sağlarız farm mi direk alimmi